Tότεναμ: Ο κορωνοϊός «απειλεί» το παιχνίδι με την Μπράιτον

Τουλάχιστον 6 ποδοσφαιριστές καθώς και μέλη του τεχνικού επιτελείου έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και οι Λονδρέζοι δεν αποκλείεται να ζητήσουν αναβολή για την προσεχή αναμέτρηση της Premier League.

Ο κορωνοϊός έχει πλήξει την Τότεναμ, η οποία σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα μετράει αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 6 ποδοσφαιριστές καθώς κι αρκετά μέλη του τεχνικού επιτελείου που έχουν βρεθεί θετικοί στη νόσο.

Η κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ρεν για το Conference League (οι Λονδρέζοι δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους, σε αντίθεση με τους Γάλλους) δεν κινδυνεύει με αναβολή, καθώς το πρωτόκολλο της UEFA είναι σαφές: από τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμοι 13 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, μεταξύ αυτών κι ένας τερματοφύλακας, τότε το παιχνίδι διεξάγεται κανονικά.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως με την Premier League, οι κανονισμοί της οποίας είναι διαφορετικοί σε ότι αφορά στα κρούσματα. Την Κυριακή η Τότεναμ ταξιδεύει στο Μπράιτον για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα και η αναμέτρηση τίθεται εν αμφιβόλω.

Υπενθυμίζεται πως η Τότεναμ έχει ένα ακόμη αναβληθέν παιχνίδι, εκείνο με την Μπέρνλι, το οποίο ανεβλήθη εξαιτίας κακοκαιρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.