Γουότφορντ – Τσέλσι 1-2: Έμειναν στην κορυφή τα “λιοντάρια” (HLS)

Αν και η Γουότφορντ αντιστάθηκε σθεναρά, η Τσέλσι κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το "Vicarage Road", επικρατώντας 2-1 σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Αν και η Γουότφορντ αντιστάθηκε σθεναρά, η Τσέλσι κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το “Vicarage Road”, επικρατώντας 2-1 σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Premier League. Tα “λιοντάρια” κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να περάσουν άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο, αν και αισθάνονται την… καυτή ανάσα της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ.

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό με το τέρμα που σημείωσε ο Μάουντ, ενώ οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο 43′ με τον Ντένις να ισοφαρίζει σε 1-1. Η “χρυσή” αλλαγή του Τούχελ, Χακίμ Ζιγέχ πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης και διατήρησε τα “λιοντάρια” στην κορυφή της Premier League.

Η Τσέλσι είναι μόνη στην κορυφή της κατάταξης με 33 βαθμούς (έναν περισσότερο από τη δεύτερη Σίτι και δύο από τη Λίβερπουλ, ενώ η Γουότφορντ “φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη. Και αυτό γιατί είναι στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε απόσταση τριών βαθμών από τη 18η Μπάρνλι.

Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά στο 13ο λεπτό, καθώς φίλαθλος της Γουότφορντ αισθάνθηκε αδιαθεσία και χρειάστηκε η συνδρομή των γιατρών των δύο ομάδων.

Γουότφορντ: Μπάχμαν, Μασινά (12΄ Ρόουζ), Κάτκαρτ, Κλέβερλι (85′ Ενγκάκια), Ντένις, Κίκο, Κινγκ, Λουζά (73′ Κούτσκα), Πέδρο, Σισοκό, Τροστ – Εκόνγκ

Τσέλσι: Μεντί, Αλόνσο, Αθπιλικουέτα (69′ Λουκάκου), Τσάλομπα (60′ Ζιγέχ), Κρίστενσεν, Χάβερτζ, Λόφτους – Τσικ, Μάουντ, Νίγκεζ (46′ Σίλβα), Πούλισιτς, Ρούντιγκερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.