Άρσεναλ-Νιούκαστλ 2-0: «Καθάρισε» με Σάκα και την… αλλαγή του (hls)

Σε τροχιά τετράδας παραμένουν οι Κανονιέρηδες κι ουραγοί οι Ανθρακωρύχοι στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 13ης στροφής της Premier League.

Την ανοδική της πορεία μετά το κακό ξεκίνημά της στην αρχή της σεζόν συνεχίζει η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε της Νιούκαστλ με 2-0, χάρις σε ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα ο Σάκα «έδειξε» τον δρόμο κι άνοιξε το σκορ στο 56′, πριν αποχωρήσει με τραυματισμό στο 64′, δίνοντας τη θέση του στον Μαρτινέλι.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος χρειάστηκε μόλις 93 δευτερόλεπτα και τη δεύτερη επαφή του με την μπάλα ώστε σκοράρει το τελικό 2-0 της ομάδας του στο ματς. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο δικό του στο «Emirates» από τον Ιανουάριο του 2020 απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ήταν και η… άχαστη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ στο 41′, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από το… μισό μέτρο!

Με αυτό το αποτέλεσμα η Άρσεναλ «έπιασε» (με ματς περισσότερο) τη Γουέστ Χαμ στην τέταρτη θέση και τους 23 βαθμούς, ενώ η Νιούκαστλ των Σαουδάραβων και του νέου προπονητή τους, του Έντι Χάου, θα πρέπει να αλλάξει άρδην την εικόνα της διότι βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 6 πόντους.

Σκόρερ: 56′ Σάκα, 66′ Μαρτινέλι

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Παρτέι (85′ Ελνένι), Λοκονγκά, Σμιθ Ρόου, Έντεγκααρντ, Σάκα (64′ Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ (76′ Λακαζέτ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (Χάου): Ντουμπράβκα, Φρέιζερ, Κραφτ, Λασέλ, Σαρ, Ρίτσι (67′ Αλμιρόν), Σέλβι (89′ Χέιντεν), Γουίλοκ, Σεντ-Μαξιμέν, Ζοέλιντον (67′ Μέρφι), Γουίλσον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.