Δεν σταματάει να βάζει υψηλότερους στόχους ο Αλεξάντερ-Άρνολντ

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, οδηγείται από την επιθυμία να «μείνει στην ιστορία» για την ατομική του προσφορά στον σύλλογο.

Ο 23χρονος είχε άλλη μια επιδραστική εμφάνιση στο ευρύ 4-0 της ομάδας του επί της Άρσεναλ το Σάββατο στο Άνφιλντ, βγάζοντας ασίστ για το πρώτο και το τέταρτο γκολ. Ο νεαρός αμυντικός έφτασε τις πέντε ασίστ (έχει και ένα γκολ) στους τρεις τελευταίους αγώνες του. Σε όλα αυτά τα επιτεύγματα προσθέστε και τις τρεις ασίστ που είχε στον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ της περασμένης εβδομάδας με την Αγγλία εναντίον του Σαν Μαρίνο.

Από την αρχή της σεζόν 2018-19, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έχει δώσει 38 ασίστ στην Premier League, τέσσερις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη την ίδια περίοδο. Φαίνεται λοιπόν ότι βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αλλά αυτό δεν μοιάζει αρκετό για τον «απόφοιτο» της ακαδημίας των «κόκκινων».
«Θέλω να σπάσω όσα περισσότερα ρεκόρ μπορώ. Θέλω να γράψω ιστορία με τις εμφανίσεις μου και τους απολογισμούς μου. Για μένα, το σημαντικό είναι να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ στην ομάδα και να βεβαιωθώ με τη βοήθεια μου ότι θα κερδίσουμε. Τα τρόπαια της ομάδας είναι πολύ πιο σημαντικά από τα προσωπικά, αλλά για να τα χρησιμοποιήσω ως κίνητρο, μου αρέσει να βάζω στόχους».

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΟΠ ΣΤΗΝ «ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ»
«Ο προπονητής μου έδωσε την ελευθερία να παίζω όπως νιώθω ότι είναι σωστό και έχει λειτουργήσει μέχρι στιγμής θετικά για την ομάδα, έχω εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθώ να συνεχίσω να προσαρμόζομαι και να δημιουργώ όσο περισσότερα προβλήματα μπορώ στον αντίπαλο. Πηγαίνω καλά μέχρι στιγμής, έχει να κάνει με τη διατήρηση αυτής της καλής φόρμας και πρέπει να φροντίσουμε να παραμείνει σε καλή φόρμα, όλη η ομάδα».

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΔΙΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΙΣΤ
την περασμένη σεζόν, ο 23χρονος αμυντικός είχε επτά ασίστ στην Premier League, μικρός αριθμός σε σύγκριση με τις 13 και τις 12 στις δύο προηγούμενες χρονιές. Έχοντας όμως καταγράψει έξι σε 12 αγώνες πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, στοχεύει ξανά σε… διψήφια επιστροφή. «Το ελάχιστο είναι πάντα ο διψήφιος αριθμός. Θέλω απλώς να συνεισφέρω όσα περισσότερα μπορώ. Θα έλεγα ότι αυτή τη σεζόν στοχεύω στις 15 με 20 ασίστ στο πρωτάθλημα!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.