Στίβεν Τζέραρντ: Του έχει λείψει η Premier League

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ βρίσκει πολύ ελκυστική την προοπτική της αγγλικής Premier League και φαίνεται πολύ δύσκολο να αντισταθεί.

Ο προπονητής της Ρέιντζερς, φέρεται να «ενδιαφέρεται» να μιλήσει με την Άστον Βίλα για την κενή θέση του προπονητή. Η Record Sport αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας, ότι ο Τζέραρντ είναι ένας από τους κορυφαίους στόχους της, με τον CEO Κρίστιαν Πάρσλοου να πιέζει για τον πρώην σταρ της Λίβερπουλ, μετά την απόλυση του Ντιν Σμιθ την περασμένη εβδομάδα. Ενώ η Ρέιντζερς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη προσέγγιση, αναμένεται ότι η Άστον Βίλα θα κάνει την κίνηση της τις επόμενες ημέρες.

Η Daily Telegraph αναφέρει ότι ο Τζέραρντ επιθυμεί, τουλάχιστον να συζητήσει, μια πιθανή προοπτική συμφωνίας. Ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Κρίστιαν Πάρσλοου μίλησε με την ομάδα και είπε στους παίκτες να περιμένουν έναν νέο προπονητή την επόμενη εβδομάδα, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να είναι ίσως μια πιο ρεαλιστική εναλλακτική λύση.

Ο Τζέραρντ όμως είναι ο κορυφαίος στόχος, με τη Βίλα να ετοιμάζεται να φέρει και τους βοηθούς του, Γκάρι Μακ Άλιστερ και Μάικλ Μπίλ νότια, εάν επιτευχθεί συμφωνία. Ο πρώτος εργάστηκε υπό τον Ζεράρ Ουγέ όταν ο Γάλλος ήταν προπονητής στο «Villa Park», ενώ ο Μπιλ θεωρείται ως μελλοντικός πρώτος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.