Νίκες για Γουέστ Χαμ και Λέστερ στην 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λίγκ

Τα «σφυριά» έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησαν δίκαια την Τότεναμ, ενώ η Λέστερ αντέδρασε στην ισοφάριση της Μπρέντφορντ και έφτασε στην 4η φετινή νίκη της.

Στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λίγκ «σκαρφάλωσε” η Γουέστ Χαμ με την νίκη της κόντρα στην Τότεναμ και το γκολ του Αντόνιο στο 72′, αποδείχτηκε αρκετό για τα «σφυριά» να αφήσουν δυο βαθμούς πιο πίσω στην βαθμολογία τους «πετινούς». Στο 43′, η Τότεναμ είχε την καλύτερη ευκαιρία της να προηγηθεί από την προσπάθεια του Κέιν που σταμάτησε σωτήρια για τα «σφυριά» ο Φαμπιάνσκι, ενώ οι γηπεδούχοι με το σουτ-“ψαλίδι» του Φόρμαλς είχαν απειλήσει την εστία του Λιορίς στο 11′.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάσνκι, Τζόνσον, Ζούμα, Ογκμπονά, Γκρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν (92′ Ντόουσον), Μπενχράμα (Λανζίνι), Φόρμαλς, Αντόνιο.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Ρεγκουγιόν, Ντιέρ, Ρομέρο, Έμερσον, Σκίπ, Μούρα (91′ Μπέργκουιν), Σον, Χόϊμπεργκ, Εν Ντομπελέ, Κέιν.

Στο προάστιο του Λονδίνου, το Μπρέντφορντ, η Λέστερ προηγήθηκε στο 14′ με το εκπληκτικό σουτ του Βέλγου, Γούρι Τίλιμανς και σε απόσταση 40 μέτρων, ενώ είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι την λήξη του α’ ημιχρόνου. Η Μπρέντφορντ ήταν πιο απειλητική στην επανάληψη και έχοντας μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, έφτασε στην ισοφάριση. Ο αμυντικός των γηπεδούχων, Γιόργκενσεν, ισοφάρισε στο 60′, ύστερα από ασίστ του Γένσεν.

Η “απάντηση” ήρθε 13 λεπτά αργότερα, όταν ο Μάντισον προ κενής εστίας του Ράγια και ύστερ από την πάσα του Ντάκα, ανέκτησε το προβάδισμα του σκορ για τους φιλοξενούμενους και με την τέταρτη νίκη τους, βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μπρέντφορντ στην 12η.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγια, Γιόργκενσεν, Γιάνσον, Πίνοκ (46′ Αγέρ), Κάνος, Ονιέκα (76′ Τζχόντος, Νόργκαρντ, Γένσεν, Χένρι, Τόνει, Μπουέμο (57′ Φόρς).

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Αμαντέι, Εβανς, Σογιουνσού (68′ Βέστεργκαρντ), Περέιρα, Τίλιμανς, Σουμαρέ, Κασταγιάν, Μάντισον (78′ Πέρεζ), Βάρντι (46′ Ντάκα), Ιχιανάτσο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.