“Βασιλική” ανατροπή η Γουότφορντ, βαθμός για Λιντς, Νιούκαστλ και Μπέρνλι (hls)

Με τον Τζόσουα Κινγκ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Γουότφορντ διέλυσε (2-5) με ανατροπή την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Έβερτον – Γουότφορντ: 2-5

Η Έβερτον προηγήθηκε δύο φορές με Ντέιβις (3′) και Ρισάρλισον (63′), όμως η Γουότφορντ απάντησε δις. Αρχικά ο πρώην παίκτης των Λονδρέζων, Τζόσουα Κινγκ είχε ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στο 78′ ο Κούκα έφερε εκ νέου το παιχνίδι σε ισορροπία (2-2).

Ο Κινγκ ανέλαβε και πάλι δράση στο 80ο λεπτό και σε διάστημα 6 λεπτών πέτυχε δύο ακόμη γκολ, έγραψε το 2-4, με τον Ντένις να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις το τελικό σκορ.

Λιντς – Γουλβς: 1-1

Η Γουλβς έφτασε κοντά στην τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, κρατούσε το προβάδισμα στο “Elland Road” μέχρι το 90+3′ χάρη στο γκολ του Χι-Τσαν από το 10′, όμως δεν κατάφερε να φύγει με το “τρίποντο”. Η Λιντς έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροντρίγκο στις καθυστερήσεις.

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ: 1-1

Μακριά από τις νίκες για ακόμη μία αγωνιστική έμειναν Κρίσταλ Πάλας και Νιούκαστλ, καθώς κόλλησαν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 56′ με γκολ του Μπεντέκε, όμως η απάντηση της Νιούκαστλ ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με τον Γουίλσον, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Σαουθάμπτον – Μπέρνλι: 2-2

Βαθμούς μοιράστηκαν στο “St. Mary’s Stadium” και η Σαουθάμπτον με τη Μπέρνλι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Κορνέ, η Σαουθάμπτον έφερε… τούμπα το ματς σε δέκα λεπτά με τους Λιβραμέντο (41′) και Μπρόχα (50′), όμως δεν έμεινε για πολύ σε θέση οδηγού. Στο 57ο λεπτό ο Κορνέ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.