Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον 0-0: «Γκέλα» στο Έτιχαντ για την πρωταθλήτρια

Πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών για τη Μάντσεστερ Σίτι! Κόλλησε στο... 0 κόντρα στην καλοστημένη Σαουθάμπτον και πάει στο ντέρμπι με την Τσέλσι (25/09) όντας στο -3 από την Λίβερπουλ.

Στις 8 Μαίου η Τσέλσι «άλωσε» το Έτιχαντ (1-2) για την 35η αγωνιστική της περσινής σεζόν. Έκτοτε στην έδρα της η Σίτι μετρούσε στο πρωτάθλημα 4 νίκες με τον συντελεστή τερμάτων να είναι… εκκωφαντικός (21-3)!

Όχι πια όμως… Η Σάουθαμπτον έβαλε «φρένο» στην ομάδα του Γκουαρδιόλα, παίζοντας εξαιρετικά τακτικά και ανασταλτικά. Η πρωταθλήτρια δεν απείλησε πολύ την εστία του ΜακΚάρθι και το 0-0 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.

Μάλιστα, στο 64ο λεπτό ο Κάιλ-Γουόκερ είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Μος, όμως το VAR αναθεώρησε την απόφαση και η Σίτι γλύτωσε την αποβολή. Κάτι που θα άλλαζε ενδεχομένως τα δεδομένα όχι μόνο στους αριθμούς αλλά και την ισορροπία.

Όπως και να έχει η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τους 10 βαθμούς (-3 από τη Λίβερπουλ) και οι «άγιοι» τους 4 βαθμούς, παίρνοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους γηπεδούχους, το παιχνίδι του Κυπέλλου (21/09) με την Γούικομ, τέσσερις ημέρες δηλαδή πριν το μεγάλο παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την Τσέλσι.

Η Σαουθάμπτον, την Τρίτη (21/09) θα φιλοξενηθεί στο Σέφιλντ από την τοπική Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο, ενώ την Κυριακή (26/09) θα υποδεχθεί την Γουλβς σε ένα «must-win» παιχνίδι πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.