Γκουαρδιόλα: “Καλές οι τρεις εβδομάδες, ας συνεχίσουμε στην ίδια νοοτροπία”

Η πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα άρχισε με το... αριστερό, όμως οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έκαναν σημαντικές νίκες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν εφιαλτική για τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε από την Τότεναμ, ύστερα από το γκολ του Σον στο 55ο λεπτό.

Η συνέχεια των “πολιτών” ήταν ιδανική, καθώς οι παίκτες του Ισπανού τεχνικού έκαναν 3/3. Αρχικά στο δρόμο τους βρέθηκε η Νόριτς του Γιαννούλη και του Τζόλη (σ.σ 5-0), ακολούθησε η Άρσεναλ (σ.σ 5-0) και τέλος η Λέστερ (σ.σ 1-0).

Ο Γκουαρδιόλα είναι ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές του και την αντίδραση που έδειξαν. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουν τη δουλειά στις προπονήσεις.

«Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν τόσο καλές. Ο τρόπος που προπονηθήκαμε ήταν μια μικρή έκπληξη μετά από αυτό που πετύχαμε την περασμένη σεζόν. Η δέσμευση όλων ήταν εξαιρετική. Γι ‘αυτό προπονηθήκαμε πολύ καλά και τα αποτελέσματα απέναντι στην Άρσεναλ, τη Νόριτς και τη Λέστερ το απέδειξαν. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία και να αυξήσουμε τα στάνταρ μέσω των προπονήσεων. Αυτό είναι το βασικό σημείο», δήλωσε ο Πεπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.