Άρσεναλ: Η πορεία των παικτών που έδιωξε ο Αρτέτα

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μiκέλ Αρτέτα, έκανε αρκετές αλλαγές στην ομάδα του, μετά από την άφιξή του.

Όταν έφτασε ο Ισπανός, μια από τις κύριες αποστολές του ήταν να φέρει το δικό του στυλ και να υπογράψει με νέους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσε να αναπτύξει και να ταιριάξει στις τακτικές του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για αρκετους παίκτες που βρίσκονταν στην ομάδα από την εποχή του Αρσέν Βενγκέρ, αλλά και του Ουνάι Έμερι αργότερα.
Ας ρίξουμε όμως μία ματιά στους αποχωρήσαντες παίκτες και ποια ήταν η πορεία τους μετά τη φυγή τους από τους «κανονιέρηδες».

ΜΕΣΟΥΤ ΕΖΙΛ
Αφού εξοστρακίστηκε εντελώς από την Αρτέτα, ο Εζίλ έφυγε ως ελεύθερος για την Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε. Ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή στην Τουρκία για διεθνή με τη Γερμανία 32χρονο άσο, που σκόραρε μόλις μία φορά μέχρι τώρα σε 15 παιχνίδια.

ΣΚΟΝΤΡΑΝ ΜΟΥΣΤΑΦΙ
Γνωστός για τα κωμικά του λάθη στην Άρσεναλ, ήταν θέμα χρόνου να τελειώσει η υπομονή του Αρτέτα και να απομακρυνθεί τελικά τον Φεβρουάριο του 2021. Επανήλθε στη Σάλκε όπου έπαιξε πριν από τη Βαλένθια, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μόλις τρεις μήνες μετά, συνεχίζοντας τις κακές του εμφανίσεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ
Ένας από τους πρώτους που έφυγε με τον ερχομό του Αρτέτα, ο Μαυροπάνος επέστρεψε το καλοκαίρι μετά από τον δανεισμό του στη Στουτγάρδη για να ξαναπάει εφέτος στη γερμανική ομάδα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η συμφωνία περιλαμβάνει επιλογή αγοράς που πιθανότατα θα ενεργοποιηθεί και θα δει τον Έλληνα αμυντικό να εγκαταλείπει οριστικά την Άρσεναλ.

ΜΑΤΕΟ ΓΚΕΝΤΟΥΖΙ
Όταν ήρθε ο Αρτέτα, ο Γκεντουζί έγινε αόρατος, δεν έπαιξε ποτέ ξανά στην Άρσεναλ και αρχικά στάλθηκε δανεικός στη Χέρτα Βερολίνου πριν ενταχθεί στη Μαρσέιγ το καλοκαίρι. Μάλιστα ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη θητεία του στη Μασσαλία, με ένα γκολ και μία αασίτ σε 3 ματς πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.