Τσέλσι: Πούλησε Τζαπακόστα στην Αταλάντα

Ο Ντάβιντε Τζαπακόστα είναι έτοιμος να περάσει ιατρικές εξετάσεις με την Αταλάντα με την ομάδα του Μπέργκαμο να δίνει 10 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι για μόνιμη αγορά.

Οι Ιταλοί γράφουν πως ο δεξιός μπακ που πέρσι αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στη Γένοβα, θα περάσει ιατρικό έλεγχο και θα υπογράψει την Τρίτη (24/8) με την ομάδα του Γκασπερίνι. Η Φιορεντίνα το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν το φαβορί για την απόκτηση του, όμως η προσφορά της Αταλάντα ήταν μεγαλύτερη και επικράτησε.

Ο Τζαπασκόστα θα βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει ήδη διαλέξει το νούμερο ’77’ στην φανέλα. Ο Ιταλός αμυντικός επιστρέφει στην Αταλάντα για την τρίτη του θητεία, καθώς είχε προσπαθήσει να αγωνιστεί το 2011, αλλά ποτέ δεν πήρε τις ευκαιρίες του παίζοντας στη Primavera. Στην δεύτερη θητεία του έπαιξε 30 φορές, πέτυχε τρία γκολ και έφυγε για την Τορίνο.

Το 2017 μετακόμισε στην Πρέμιερ Λιγκ για να φορέσει την φανέλα της Τσέλσι χωρίς επιτυχία, μεταγραφή που κόστισε 25 εκατομμύρια ευρώ. Πέρσι με την φανέλα της Τζένοα κατέγραψε 25 συμμετοχές στη Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.