Τζέιμς Γουέιρ: Ένα λεπτό δόξας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vid)

Κάθε οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμάται την ημέρα που ο Μάρκους Ράσφορντ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ήταν τον Φεβρουάριο του 2016 όταν ο νεαρός Ράσφορντ και μελλοντικό αστέρι της Αγγλίας σημείωσε δύο γκολ στο ντεμπούτο του στην Premier League για να δώσει στη Γιουνάιτεντ τη νίκη με σκορ 3-2 εναντίον της Άρσεναλ στο «Old Trafford» και ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα είχε σκοράρει άλλες δύο φορές στη νίκη της ομάδας του στο Europa League επί της Μίντιλαντ. Τα δύο γκολ του Ράσφορντ δεν ήταν το μοναδικό γεγονός του παιχνιδιού με τους «κανονιέρηδες». Ο Ολλανδός τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ έπεσε κάτω σε μία φάση που η ομάδα του χρεώθηκε με φάουλ. Πήγε μπροστά στον 4ο διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί για ένα φάουλ που χρεώθηκε η ομάδα του, φώναξε εντόνως και μετά… ξάπλωσε!

Ως αποτέλεσμα όλου αυτού του δράματος, πέρασε απαρατήρητο το ότι ο ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών της Γιουνάιτεντ Τζέιμς Γουέιρ, πραγματοποίησε την πρώτη και μοναδική του εμφάνιση στην πρώτη ομάδα. Ο γεννημένος στο Πρέστον νεαρός μέσος αντικατέστησε τον Ερέρα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, παίζοντας μόλις 60 δευτερόλεπτα! Mετά από πέντε και πλέον χρόνια, ο Ράσφορντ έχει γίνει ένα σπουδαίο όνομα, έχοντας καθιερωθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Εθνική Αγγλίας. Όμως ο Γουέιρ, ο οποίος ήταν καλός φίλος με τον Ράσφορντ δεν είχε την ανάλογη εξέλιξη. Πήγε στη Χαλ, στη Γουίγκαν, στη Μπόλτον και μετά από μία σεζόν στην άσημη Ποχρόνι της Σλοβακίας, υπέγραψε τον Μάιο στην MTK Βουδαπέστης.

ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΣΦΟΡΝΤ
«Θα ήταν ωραίο να παίζαμε μαζί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην πρώτη ομάδα, αλλά το να είμαι στη Γιουνάιτεντ ήταν μια καταπληκτική στιγμή στη ζωή μου», λέει ο Γουέιρ. «Μπορώ να πω στα παιδιά και στα εγγόνια μου ότι έπαιξα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και αυτό έγινε για ένα λεπτό! Ο Μάρκους (Ράσφορντ) είναι δύο χρόνια νεότερος από εμένα, οπότε ήρθε να ζήσει μαζί μας λίγο αργότερα. Παίζαμε μαζί FIFA. Είναι ένας συμπαθητικός, κανονικός άνθρωπος από το Μάντσεστερ. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν ο κορυφαίος στην ηλικιακή του ομάδα και ότι ήταν πάντα προορισμένος να φτάσει πολύ ψηλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.