Λίβερπουλ: Ο Λαρουσί στην Τρουά (pic)

Οι προσδοκίες ήταν υψηλές για τον Γιασέρ Λαρουσί στη Λίβερπουλ όταν ο νεαρός γεννημένος στην Αλγερία, προσχώρησε στην αγγλική ομάδα από τη Χάβρη το 2017.

Τέσσερα χρόνια αργότερα και αφού το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε στους ιθύνοντες της ομάδας του ότι δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο για να παρατείνει την παραμονή του στο «Merseyside», αποχαιρετάει το Λίβερπουλ και την Αγγλία και επιστρέφει στη Γαλλία. Ο 20χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Τρουά στη Ligue 1.

Δεδομένου ότι η μετακίνηση είναι σε κλαμπ εκτός Αγγλίας, η Λίβερπουλ θα επωφεληθεί μόλις 300 χιλιάδες ευρώ για τα τροφεία του παίκτη, πολύ λιγότερα από ότι θα είχε κερδίσει ως αποζημίωση, αν ο 20χρονος είχε υπογράψει σε έναν σύλλογο από το Νησί. Ο Λαρουσί έπαιξε μόλις δύο επίσημα ματς με τη Λίβερπουλ και τα δύο στο Κύπελλο, καθώς όταν κατέστησε σαφές στον σύλλογο το καλοκαίρι του 2020 ότι δεν θα παρατείνει την παραμονή του στο κλαμπ, έχασε τις όποιες πιθανότητες είχε, να διεκδικήσει θέση στην πρώτη ομάδα και οι εμφανίσεις του περιορίστηκαν στην U23.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης