Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Περιμένει κόσμια συμπεριφορά στο Όλντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Φούλαμ (18/5) και τους φιλάθλους της στο τελευταίο παιχνίδι τη σεζόν μέσα στο Όλντ Τράφορντ.

Οι δηλώσεις του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει Φούλαμ.

“Δεν θέλω να αναφερθώ σε δικαιολογίες επειδή χάσαμε τα δύο τελευταία εντός έδρα παιχνίδια (Λέστερ, Λίβερπουλ), όμως είμαι σίγουρος πως υπάρχει λόγος για αυτές τις εμφανίσεις. Δεν λέω πως δεν επηρέασε τους παίκτες, αλλά εντυπωσιάστηκα από την συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό που δείξανε. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, όπως όλοι. Όμως θέλουμε πίσω τους οπαδούς μας με θετικό τρόπο. Πάντοτε μας έδιναν ώθηση και τη θετική τους ενέργεια. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι”.

Ο Σόλσκιερ και οι ποδοσφαιριστές του θα υποδεχτούν τη Φούλαμ και 10 χιλιάδες φιλάθλους για την τελευταία παράσταση στη σεζόν στο Ολντ Τράφορντ. Η νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Φούλαμ θα εξασφαλίσει στη Γιουνάιτεντ τη 2η θέση για δεύτερη φορά μετά την αποχώρηση του Άλεξ Φέργκιουσον στο φινάλε της σεζόν 2012-13.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τους Λονδρέζους στα 18 από τα τελευταία 22 ραντεβού, είναι αήττητη στα τελευταία 12 και έχει 10 νίκες. Τελευταία μέρα στη σεζόν η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Γουλβς (23/5) εκτός έδρας και μετά ταξιδεύει στο Γκντασκ για τον τελικό του Europa League κόντρα στη Βιγιαρεάλ (26/5)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.