Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας 3-1 : Σωτηρία «Αγίων» σε… «κολασμένο» παιχνίδι! (hls)

Με δύο γκολ του Ινγκς (19', 75') κι ένα του Άνταμς (48') οι "Άγιοι" του Σαουθάμπτον νίκησαν με 3-1 την πεισματάρα Κρίσταλ Πάλας και εξασφάλισαν μαθηματικά την παραμονή τους στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ

Κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση ήταν η νίκη των «Άγιων» της Σαουθάμπτον επί της πιο αδιάφορης – υποτίθεται – Κρίσταλ Πάλας, με την οποία η ομάδα τιου Αγγλικού νότου πήρε βαθιές ανάσες και επί της ουσίας εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.
Από την αρχή φάνηκε πως αυτό το βήμα επιβίωσης θα περνούσε από πολλά κύματα, αφού οι «αετοί» της Κρίσταλ Πάλας μπήκαν με διάθεση να προκαλέσουν ποδιοσφαιρικό… σαματά και το έκαναν με το «καλησπέρα» καθώς ο Μπεντέκε άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό!
Σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή της και με τις δυνατές «πλάτες» του καλύτερού τους επιθετικού, του Ντάνιελ Ινγκς έφτασαν στην ισοφάριση στο 19’ όταν και ο 28χρονος παίκτης σημείωσε το 100ο της καριέρας του!
Σε αυτό τον ξέφρενο ρυθμό, η Κρίσταλ Πάλας έκανε πάλι την δικιά της «κόλαση» βγάζοντας μεγάλη ενέργεια στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όταν κέρδισε πέναλτι. Όμως ο γνώριμός μας Λούκα Μιλιβόγιεβιτς νικήθηκε κατά… κράτος στην εκτέλεση από τον γκολκίπερ Φόστερ που απέκρουσε.
Στην επανάληψη η Σαουθάμπτον μπήκε πιο δυνατά, φθάνοντας στο 2-1 με κοντινή προβολή του Άνταμς.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και μέσα σε αυτό το τέμπο ήρθε το 3-1 από τον Ινγκς στο 75ο λεπτό με τον φορ των «Αγίων» να βάζει τη δικιά του σφραγίδα στο ματς – κλειδί της ομάδας του για τη φετινή σεζόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.