Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον 2-0: Ελπίδες εισόδου στην πρώτη τετράδα (HL)

Με γκολ των Μανέ και Τιάγκο η Λίβερπουλ νίκησε την Σαουθάμπτον και διατηρεί τις αμυδρές ελπίδες της για είσοδο στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Καλύτερη η Λίβερπουλ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. επικράτησε της Σάουθαμπτον με 2-0 και διατήτησε τις ελπίδες της για να προλάβει την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στην Premier League και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ της επόμενης περιόδου.

Το πρώτο ημίχρονο στο «Άνφιλντ» είχε καλό ρυθμό και πρόσφερε θέαμα, με τις 17 τελικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, ενώ ο Μανέ ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ για τους γηπεδούχους στο 31′. Από την σέντρα ακριβείας του Σαλάχ, ο Μανέ με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια απόκρουσης στον Φόρστερ. Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι και μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και απειλήθηκε δυο φορές από την Σαουθάμπτον.

Ο Τιάγκο Αλκαντάρα που δεν είχε σκοράρει στα 40 προηγούμενα παιχνίδια της Λίβερπουλ, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 90′.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Οίλιαμς, Ρόμπερτσον, Αλκαντάρα, Φαμπίνιο, Ουάλντομ, Σαλάχ (87′ Τσαμπερλέιν), Ζότα (79′ Φιρμίνιο), Μανέ (90’+3′ Τζόουνς).

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρτσερ, Στέφενς, Βέστεργκαντ, Μπένταρεκ, Πίτερς, Ρέντμοντ, Αρμστρονγκ, Γουόρντ, Γουόλκοτ (66′ Ντιαλό), Τέγια (66′ Ομπαφέμι), Άνταμς (79′ Τζενέπο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.