Τότεναμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4-0: Χατ-τρικ του Μπέιλ και παράσταση γι’ έναν ρόλο


Στο Λονδίνο και σε ρυθμούς…ρελαντί, η Τότεναμ νίκησε εύκολα την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 4-0 για την 34η αγωνιστική της Premier League και παρέμεινε σταθερά στην 5η θέση της βαθμολογίας (56β.), με έναν βαθμό περισσότερο από την Γουέστ Χαμ που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Η ουραγός και υποβιβασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και μόνο δυο φορές, «πάτησε» στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, οι οποίοι ζήτησαν το γκολ σε τρείς φάσεις και το πέτυχαν στην μια με τον Μπέιλ, στο 35ο λεπτό. Ο Οριέ έδωσε ψιλοκρεμαστή ασίστ στον Μπέιλ και ο Ουαλός επιθετικός με δεύτερη «λόμπα», πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ράμνστειλ.

Στο 51′, ο Σο ξέφυγε στο κέντρο του γηπέδου, από τους αμυντικούς της Σέφιλντ που είχαν «ανέβει» ψηλά και ο Κορεάτης έφτασε ανενόχλητος στο ύψος της περιοχής, πλασάροντας εύστοχα, αλλά η φάση ελέγχτηκε στο VAR και το γκολ ακυρώθηκε, γιατί οριακά ο σκόρερ άρχισε την προσπάθεια του από θέση οφσάιντ.

Δέκα λεπτά, αργότερα και ενώ η Σέφιλντ προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση και απειλούσε την Τότεναμ, ο Μπέιλ βρέθηκε στην ίδια θέση με τον Σον, αλλά καλυπτόταν από τον Μπάλντογκ και αφού έτρεξε στον αιφνιδιασμό, σκόραρε με την χαρακτηριστική εκτελεστική δεινότητα του για το 2-0. Ο Μπέιλ έφτασε τα 51 γκολ στην ειδική κατηγορία των Ουαλών παικτών που έχουν αγωνισθεί στην Premier League, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

Στο 69′ ο Οριέ «τρύπησε» από τα πλάγια την άμυνα της Σέφιλντ, είχε την επιλογή να πασάρει στον Κέιν που κινήθηκε κάθετα, αλλά προτίμησε τον Μπέιλ σε απόσταση τριών μέτρων και το 3-0, με χατ τρικ του Ουαλού, έγινε γεγονός.

Ο Μπέιλ πέτυχε χατ-τρικ για πρώτη φορά, μετά το 2015 και όταν αντικαταστάθηκε στο 75′, ανέλαβε δράση ο συμπαίκτης του, Σό που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με ένα πολύ όμορφο γκολ, εκτός της περιοχής και δίνοντας φάλτσα στην μπάλα, την έστειλε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα (76′).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Οριέ, Αλντεβάιελντερ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Σέλσο (70′ Γουίνκς), Χόιμπεργκ, Μπέιλ (75′ Μπερχβάιν) , Άλι (78′ Λαμέλα), Σον, Κέιν.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ράμνστειλ, Μπάλντογκ, Ίγκαν, Μπάσαμ, Στίβενς, Φλέκ, Νόργουντ, Μπόγκλ (46’ Μπέργκε), Όζμπορν, ΜακΓκόλντρικ, Μπρούστερ (46’ Μπέρκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.