Μπράιτον-Λιντς 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Γουέλμπεκ (vid)

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η Μπράιτον άνοιξε το σκορ ενώ σκόραρε για το 2-0 που “κλείδωσε” τη νίκη για την Μπράιτον απέναντι στη Λιντς

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ ήταν ο πρωταγωνιστής στη σημαντική νίκη της Μπράιτον με 2-0 επί της Λιντς. Ο 31χρονος επιθετικός των γηπεδούχων κέρδισε το πέναλτι στο 13’ για το 1-0 και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για το 2-0, στο 79’.

Η Μπράιτον έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στη Λιντς και πήρε τη σημαντική νίκη για να νιώθει πιο άνετα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι νικητές είχαν ενέργεια στο παιχνίδι τους και αυτή τη φορά είχαν και αποτελεσματικότητα στις προσπάθειές τους. Κι αυτό γιατί στη διάρκεια της σεζόν, η Μπράιτον έκανε καλά παιχνίδια αλλά δεν είχε τα γκολ που θα συνόδευαν τις εμφανίσεις τους. Στο παιχνίδι απέναντι στη Λιντς βρήκε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, και έφτασε στη νίκη. 

Με τη νίκη αυτή η Μπράιτον πήγε στους 37 βαθμούς, με σημαντική απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Λιντς παρέμεινε με 47 βαθμούς στη μέση της βαθμολογίας.

Οι νικητές έκαναν 17 τελικές προσπάθειες ενώ η Λιντς είχε 11, με το ποσοστό κατοχής μπάλας να είναι 43%-57% για της Λιντς. 

Στο 14’ ο Γκρομπ έκανε το 1-0 ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Γουέλμπεκ από τον Αλιόσκι. Στο 79’ ο Γουέλμπεκ έκανε το 2-0 με υπέροχη προσπάθεια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.