Γουέστ Χαμ – Λέστερ 3-2: Νίκη για Champions League (hls)

Με πρωταγωνιστή τον Λίνγκαρντ τα "σφυριά" πήραν μια σημαντική νίκη που τους φέρνει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Η Γουέστ Χαμ υποδέχτηκε την Λέστερ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Premier League με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 3-2 και πρωταγωνιστή τον Λίνγκαρντ.

Οι γηπεδούχοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί αφού ουσιαστικά μετέτρεψαν σε γκολ όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν χτίζοντας ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα τριών τερμάτων από νωρίς στον αγώνα.Οι “αλεπούδες” προσπάθησαν να αντιδράσουν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και τα κατάφεραν αφού βρήκαν 2 γκολ αλλά ως εκεί.

Το σκορ άνοιξε για τα “σφυριά” ο Λίνγκαρντ στο 29, για να έρθει ο ίδιος παίκτης ένα τέταρτο αργότερα και να γράψει το 2-0, ο Μπόουεν στο 48 σημείωσε το τρίτο γκολ για την ομάδα του Μόγιες ενώ για την Λέστερ σκόραρε δυο φορές ο Ιεανάτσο (70,90+).

Η Γουέστ Χαμ με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 4η θέση με 55 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην έδρα της Νιουκάστλ,ενώ η ομάδα του Ρότζερς παρέμεινε στους 56 και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Γουέστ Μπρόμιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.