Σκέφτεται την αποχώρηση ο Παβλιουτσένκο

Τα λίγα λεπτά συμμετοχής που έχει στην Τότεναμ, έχουν κάνει τον Ρόμαν Παβλιουτσένκο να σκέφτεται την αποχώρηση από τους «σπερς» τον ερχόμενο Γενάρη

Τα λίγα λεπτά συμμετοχής που έχει στην Τότεναμ, έχουν κάνει τον Ρόμαν Παβλιουτσένκο να σκέφτεται την αποχώρηση από τους «σπερς» τον ερχόμενο Γενάρη. Ο Ρώσος επιθετικός βρίσκεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από το 2008 και παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, πλέον και υπό τις οδηγίες του Χάρι Ρέντναμπ, έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Ένας άλλο λόγος για την παραπάνω εξέλιξη είναι φυσικά και η παρουσία των Ρόμπι Κιν, Πίτερ Κράουτς, Ζερμέν Ντεφόε και Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ που βρίσκεται στην Τότεναμ με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν έχω πολύ χρόνο συμμετοχής στην Τότεναμ,  παρά το γεγονός πως βρίσκομαι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο και για το λόγο αυτό θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου και να βρω κάποια άλλη ομάδα τον χειμώνα. Την αγαπώ την Τότεναμ και τη νιώθω σαν τη δεύτερη μου οικογένεια μου. Αλλά αν δεν αλλάξει κάτι στην κατάσταση αυτή τότε θα συμφωνήσω να πάω κάπου δανεικός ή με κανονική μετεγγραφή σε ομάδα που θα μπορώ να αγωνίζομαι», τόνισε ο 29χρονος στράικερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.