Σώθηκε η Γουέστ Χαμ, κατρακυλά η Τότεναμ

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε η Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε της Τότεναμ, με 2-0, στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε η Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε της Τότεναμ, με 2-0, στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς έφτασε τους 40 βαθμούς και τις έντεκα νίκες στο πρωτάθλημα κι απεγκλωβίστηκε από κάθε εμπλοκή με σενάριο υποβιβασμού την τελευταία αγωνιστική. Η επικράτηση αυτή έχει και σημασία για το γόητρο των «σφυριών», μια και η αντιπαλότητα με τα «σπιρούνια» τα τελευταία χρόνια, στο εν λόγω λονδρέζικο ντέρμπι, έχει μεγαλώσει!

Πλέον οι φιλοξενούμενοι του Τιμ Σέργουντ έμειναν έκτοι μεν με 66 βαθμούς, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 60 και δύο παιχνίδια λιγότερα, επομένως η θέση τους στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ είναι επισφαλής. Η Τότεναμ ήταν κακή και ακίνδυνη επιθετικά και ως το 25΄, όπου αποβλήθηκε ο Καμπούλ για φάουλ στον Ντάουνινγκ που έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ απέναντι στον Γιορίς, αλλά και στο υπόλοιπο παιχνίδι. Αν δεν ήταν σε καλή κατάσταση ο γκολκίπερ Γιορίς των «spurs», μάλλον το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο.

Στο 27΄ με αυτογκόλ του Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ, μετά από κεφαλιά του Κάρολ, ενώ ο Ντάουνινγκ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 44΄. Νόλαν και Κάρολ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για ν΄ αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ (Σαμ Άλαρνταϊς / 4-4-2): Άντριαν, Ντεμέλ, Τόμκινς, Ριντ, ΜακΚάρτνι, Νόουμπλ, Τέιλορ, Ντάουνινγκ, Νόλαν (88΄ Τζάρβις), Ντιαμέ, Κάρολ (84΄ Κόουλ).
Τότεναμ (Τιμ Σέργουντ / 4-4-2): Γιορίς, Νόουτον, Ντόουσον, Καμπούλ, Ρόουζ, Λένον, Παουλίνιο (65΄ Σάντρο), Σίγκουρντσον (66΄ Σολδάδο), Έρικσεν, Αντεμπαγιόρ, Κέιν (28΄ Κίρικες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.