Στην πεντάδα με άνεση η Τότεναμ

Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, με την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ με 2-0 για την όγδοη αγωνιστική.

Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, με την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ με 2-0 για την όγδοη αγωνιστική.

Με το «τρίποντο» αυτό οι Λονδρέζοι έφτασαν τους 16 πόντους και ισοβαθμούν με τη Μάντσεστερ Σίτι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Βίλα, από την πλευρά της, γνώρισε την τρίτη ήττας της σε τέσσερα παιχνίδια στο «Βίλα Παρκ», μένοντας στους 10 πόντους.

Η Τότεναμ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στην αρχή του αγώνα κι εκμεταλλεύτηκε ένα τυχερό γκολ του Τάουνσεντ στο 31΄ για να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Ο κυπριακής καταγωγής «άσος», που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τα «σπιρούνια», πήγαινε για σέντρα προς την πλευρά των Χόλτμπι και Σολδάδο με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα!

Η προσθήκη του Μπέντεκε, από την πλευρά του Πολ Λάμπερτ, δεν έφερε κάποιο τέρμα για τη Βίλα, με τον Βέλγο επιθετικό, πάντως, να δείχνει καλά γυρίζοντας από τον τραυματισμό του. Το 0-2 έγινε στο 69΄ με τον Σολδάδο, που για πρώτη φορά στη βραχύβια πορεία του στην Πρέμιερ Λιγκ δεν βρήκε δίχτυα από το σημείο του πέναλτι αλλά σε open play.

Η Τότεναμ θα μπορούσε να είχε σκοράρει και τρίτο γκολ με τις ευκαιρίες των Παουλίνιο και Τάουνσεντ στη συνέχεια, ενώ η Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ για 14ο διαδοχικό παιχνίδι εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Στο συγκεκριμένο αριθμό αγώνων έχει, μόλις, τέσσερις νίκες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άστον Βίλα (Πολ Λάμπερτ): Γκουζάν, Μπακούνια, Φλάαρ, Κλαρ, Ελ Αχμάντι (72′ Σίλα), Ουέστγουντ, Λούνα, Ντελφ, Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ (79′ Τόνεφ), Κόζακ (Μπεντέκε 60′).
Τότεναμ (Αντρέ Βίλας Μπόας): Γιορίς, Ουόκερ, Τσίριτσες, Ντόουσον, Βερτόγκεν, Παουλίνιο, Σάντρο, Τάουνσεντ, Χόλτμπι (73′ Ντέμπελε), Σίγκουρντσον (66′ Λένον), Σολδάδο (87΄ Ντεφόε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.