Δύο υποψήφιες για τον Μπέντνερ

Η Ντόρτμουντ και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νίκλας Μπέντνερ που επιθυμεί εδώ και αρκετό καιρό να αποχωρήσει από την Αρσεναλ.

Η Ντόρτμουντ και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νίκλας Μπέντνερ που επιθυμεί εδώ και αρκετό καιρό να αποχωρήσει από την Αρσεναλ. Ο 23χρονος Δανός έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και πήρε άδεια να μην ακολουθήσει την αποστολή των «κανονιέρηδων» στην προετοιμασία για να αναζητήσει ενδιαφερόμενες ομάδες.
 
Σύμφωνα με τη «Mirror», λοιπόν, τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Πορτογάλοι θεωρούν τον Μπέντνερ ως βασικό μεταγραφικό στόχο τους. Ενδιαφέρον έδειξαν επίσης η Μπάγερν Μονάχου και ορισμένες αγγλικές ομάδες, που όμως δεν ήταν διατεθειμένες να καταβάλουν το ποσό των 13,5 εκατ. ευρώ που ζήτησε ο Αρσέν Βενγκέρ. Απομένει να διαπιστωθεί αν θα μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή την οικονομική απαίτηση η Σπόρτινγκ και η Ντόρτμουντ. Μέχρι στιγμής πάντως, αμφότερες είδαν τις αρχικές τους προσφορές να απορρίπτονται από τους Λονδρέζους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.