Στο «ρετιρέ» η Άρσεναλ, παραπαίει η Γιουνάιτεντ

Η Άρσεναλ επικράτησε, με 4-1, της Νόριτς στο «Έμιρεϊτς» για την όγδοη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 19 βαθμούς. Σοκ στο 89΄ υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-1 με τη Σαουθάμπτον.

Η Άρσεναλ επικράτησε, με 4-1, της Νόριτς στο «Έμιρεϊτς» για την όγδοη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 19 βαθμούς. Σοκ στο 89΄ υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-1 με τη Σαουθάμπτον.

Άρσεναλ – Νόριτς

Η Άρσεναλ, μετά τη νίκη επί των «καναρινιών», είναι μόνη πρώτη μετά από οκτώ αγώνες στην Πρέμιερ με 19 βαθμούς. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα του ημερολογιακού έτους 2013 με 59 πόντους το τρέχον έτος και 18 νίκες, επίδοση που δεν έχει φτάσει άλλος σύλλογος της Πρέμιερσιπ. Στο 4-1 με τη Νόριτς κορυφαίος ήταν ο Μεσούτ Οζίλ, που σκόραρε δύο φορές φτάνοντας τα δύο τέρματα και τις τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα! Σκόραρε ξανά ο Άαρον Ράμσι για τους «κανονιέρηδες», που πλέον έχει έξι γκολ στα πιο πρόσφατα επτά ματς που έδωσε με τους Λονδρέζους. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έπιασε ξανά καλή απόδοση κι επέστρεψε στις νίκες μετά το 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον

Μετά από οκτώ ματς στην Πρέμιερ η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στις τρεις νίκες, επίδοση που δείχνει την κάκιστη εκκίνηση της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες. Στο ματς με τη Σαουθάμπτον, στο «Ολντ Τράφορντ», σκόραρε ξανά ο φαν Πέρσι στην εξέλιξη του αγώνα και όχι από πέναλτι, αλλά την πάτησαν οι «κόκκινοι διάβολοι» με το γκολ του Λόβρεν στο 89΄. Η Σαουθάμπτον συνέχισε την πορεία της στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο Ολλανδός επιθετικός των γηπεδούχων συνέχισε την καλή παράδοση κόντρα στους «άγιους» με πέντε γκολ σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος εναντίον της. Η Γιουνάιτεντ έχει κρατήσει το «μηδέν», μόλις, στα δύο από τα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια Πρέμιερ. Δοκάρια είχαν Ρούνι και φαν Πέρσι για τη Μάντσεστερ, η οποία δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς στο 1-0 και το πλήρωσε πραγματοποιώντας ένα από τα πιο άσχημα ξεκινήματα της σύγχρονης ιστορίας της.

Στόουκ – Γουέστ Μπρομ

Χωρίς σκορ τελείωσε το ντέρμπι μίσους των Γουέστ Μίντλαντς, ανάμεσα σε Στόουκ και Γουέστ Μπρομ. Ελάχιστες οι ευκαιρίες των δύο ομάδων στο 90λεπτο, συνεχίστηκε η αναποτελεσματικότητα των «πότερς» του Μαρκ Χιουζ που μετά την καλή έναρξη που είχαν, βρίσκονται σε διαρκή πτώση.

Τσέλσι – Κάρντιφ

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε για 45 λεπτά με την Κάρντιφ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο καταφέρνοντας να πάρει μία άνετη νίκη. Σκόραρε το 2-1 ο Σαμουέλ Ετό, στο πρώτο του τέρμα στην Πρέμιερσιπ μετά από 12 σουτ συνολικά! Από λάθος της άμυνας το 0-1 της ομάδας του Μάλκι Μακέι, πρόσωπο του αγώνα ο Αζάρ με δύο γκολ, μαζί με τον Καμερουνέζο επιθετικό που έκανε το καλύτερο φετινό του ματς με την μπλε φανέλα.

Έβερτον – Χαλ

Ο Κέβιν Μιραλάς άνοιξε το σκορ νωρίς για τα «ζαχαρωτά», η Χαλ πίεσε κλασικά και ισοφάρισε, ενώ τη νίκη έδωσε στην Έβερτον ο μέχρι πρότινος τραυματίας Πίενααρ που μπήκε αλλαγή. Πρόσωπο του αγώνα ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, που έδωσε και την τελική πάσα στο νικητήριο γκολ. Δοκάρι με τον Κονέ είχαν οι γηπεδούχοι στο τέλος, κατέκτησαν, πάντως, ένα πολύ χρήσιμο «τρίποντο».

Σουόνσι – Σάντερλαντ

Η Σάντερλαντ, στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της και με τον Χάρη Μαυρία εκτός αποστολής, άντεξε ένα ημίχρονο στο «Λίμπερτι» στο οποίο έκλεισε πενήντα χρόνια χωρίς νίκη (από το 1963). Μέσα σε επτά λεπτά στο δεύτερο μέρος η Σουόνσι σκόραρε τρεις φορές, κόντρα στις «μαύρες γάτες», κι έχοντας ένα αυτογκόλ κι ένα πέναλτι στα συνολικά τέσσερα που σημείωσε πήρε το πρώτο της «τρίποντο», για φέτος», στην Ουαλία. Για τους φιλοξενούμενους τα τέσσερα τέρματα από τους «κύκνους» πιστοποίησαν την κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται η Σάντερλαντ. Η Σουόνσι πήρε το πρώτο της πέναλτι στην Πρέμιερ μετά από 587 ημέρες: Από τις 11 Μαρτίου 2012, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, συγκεκριμένα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της όγδοης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, για το Σάββατο (19/10):

Άρσεναλ – Νόριτς: 4-1 (18΄ Ουίλσιρ, 58΄, 88΄ Οζίλ, 83΄ Ράμσι – 70΄ Χόουσον)
Τσέλσι – Κάρντιφ: 4-1 (33΄, 82΄ Αζάρ, 66΄ Ετό, 78΄ Όσκαρ – 10΄ Ματς)
Έβερτον – Χαλ: 2-1 (8΄ Μιραλάς, 57΄ Πίενααρ – 30΄ Σαγμπό)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον: 1-1 (26΄ φαν Πέρσι – 89΄ Λόβρεν)
Στόουκ – Γουέστ Μπρομ: 0-0
Σουόνσι – Σάντερλαντ: 4-0 (57΄ Μπάρτσλι αυτογκόλ, 58΄ ντε Γκούζμαν, 64΄ Μπονί πέναλτι, 80΄ Τσίκο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.