Πισωγύρισμα για την Τσέλσι

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο γνώρισε την ήττα στο Μπέρμιγχαμ, με 1-0 από την Άστον Βίλα, και πλέον είναι πρώτη με 66 βαθμούς μόνο και μόνο επειδή η Μάντσεστερ Σίτι είναι στο -6 με τρία ματς λιγότερα!

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο γνώρισε την ήττα στο Μπέρμιγχαμ, με 1-0 από την Άστον Βίλα, και πλέον είναι πρώτη με 66 βαθμούς μόνο και μόνο επειδή η Μάντσεστερ Σίτι είναι στο -6 με τρία ματς λιγότερα!

Για την Τσέλσι, στο «Βίλα Παρκ», τίποτε δεν κύλησε καλά στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 30ή αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «μπλε» ηττήθηκαν, μετά από οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος μέσα στο 2014, αφήνοντας τη Λίβερπουλ να είναι η μόνη αήττητη (στην Πρέμιερσιπ) στο διάστημα αυτό.

Το φοβερό είναι πώς ο Ζοσέ Μουρίνιο έφυγε ξανά με σκυμμένο κεφάλι από το Μπέρμιγχαμ, μια και σε πέντε ματς ως προπονητής της Τσέλσι στο «Βίλα Παρκ» δεν έχει κερδίσει ποτέ (τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες).

Η λονδρέζικη ομάδα θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο 41΄, όταν ο Μάτιτς σκόραρε αλλά το τέρμα δεν μέτρησε για χέρι του σκόρερ. Ο Βίλιαν στο 68΄ άφησε με δέκα παίκτες τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 94΄ ο Ραμίρες αποβλήθηκε, επίσης, με την Τσέλσι να τελειώνει με εννέα! Το μόνο γκολ του αγώνα σκόραρε ο Ντελφ στο 82΄, με εξαιρετικό τακουνάκι στην κίνηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άστον Βίλα (Πολ Λάμπερτ): Γκουζάν, Μπακούνια, Φλάαρ, Μπέικερ, Μπένετ (78΄ Κλαρκ), Ελ Αχμαντί, Ουέστγουντ, Ντελφ, Βάιμαν, Μπέντεκε, Αγκμπονλαχόρ (75΄ Ολμπράιτον).
Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μάτιτς, Βίλιαν, Όσκαρ (67΄ Μπα), Αζάρ, Τόρες (67΄ Σούρλε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.