Εγχειρίστηκε στην καρδιά o Άλεξ (vid)

Ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός, Άλεξ, χρειάστηκε να εγχειριστεί στην καρδιά και μέσα από τον λογαριασμό της Σάντος στο Twitter ξεκαθάρισε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την επέμβαση, καθησυχάζοντας έτσι τον κόσμο για την υγεία του.

Τις τελευταίες ώρες οι ποδοσφαιρόφιλοι όλου του πλανήτη ανησύχησαν ιδιαίτερα στο άκουσμα της είδησης πως ο Άλεξ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης των Αϊντχόφεν, Τσέλσι, Παρί και Μίλαν αναγκάστηκε να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του.

Ο άλλοτε αριστερός μπακ δημοσίευσε βίντεο μέσω του επίσημου προφίλ της Σάντος στο Twitter μέσα από το οποίο καθησυχάζει το φίλαθλο κοινό και ενημερώσει με τον πλέον επίσημο και υπεύθυνο τρόπο για την κατάσταση της υγείας του στην παρούσα φάση.

Αναλυτικά το μήνυμα του 39χρόνου Βραζιλιάνου αμυντικού:

«Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Ήθελα να διαψεύσω τις πληροφορίες ότι υπέστη καρδιακή προσβολή, ανακάλυψα ένα πρόβλημα πριν από λίγες μέρες και αποφασίσαμε, σε συμφωνία με τους γιατρούς, ότι θα ήταν απαραίτητο να κάνουμε ένα bypass, αφού είχα τέσσερις φραγμένες αρτηρίες. Όπως μπορείτε να δείτε, όλα πήγαν καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.