Με 4-2-3-1 και βλέπουμε (video)

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε δίτερμα στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς να δείξει εντεκάδα και θέλοντας να έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση. Διαβάστε τις εντεκάδες που παρέταξε.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε στη συνέντευξη τύπου πως δεν ξέρει πως θα παρατάξει την Εθνική ομάδα στο ματς με την Φινλανδία. Είπε μάλιστα πως το γεγονός ότι τον υποχρεώνουν να την δώσει νωρίς, τον π[ροβληματίζει γιατί συνήθως αποφασίζει μέχρι και μία ώρα πριν τον αγώνα οριστικά για τους έντεκα εκλεκτούς. 

Στην τελευταία προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο ωστόσο έκανε δίτερμα βάζοντας δύο εντεκάδες από τις οποίες όμως δύσκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς αν θα είναι μία από τις δύο. Πιο πολύ μοιάζει να θέλησε να μπερδέψει τα πράγματα ώστε να έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση. Και αυτή η προπόνηση σταμάτησε πολλές φορές με τον αναστασιάδη να δίνει δηγίες στους παίκτες του και να κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις αλλά και παραινέσεις. Ιδιαίτερα σε κάποιες στατικές φάσεις στάθηκε ιδιαίτερα.

Πάμε όμως να δούμε πως παρέταξε τις δύο ομάδες. Στη μία πλευρά ήταν οι Βλαχοδήμος (Πασχαλάκης), Μανωλάς, Λαμπρόπουλος, Τοροσίδης, Κούτρης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μασούρας, Φορτούνης, Πέλκας, Μήτρογλου. 

Στην άλλη ήταν οι Μπάρκας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Καρέλης και Κουλούρης. Και οι δύο εντεκάδες ήταν σε σχηματισμό 4-2-3-1 ενώ δε δούλεψε καθόλου με τρεις κεντρικού αμυντικούς.

Μόνο και μόνο από το γεγονός ότι οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς δεν τοποθετήθηκαν στην ίδια πλευρά, δείχνει πως ο προπονητής της ομάδας ήθελε να φτιάξει δύο ομάδες ιδιαίτερα ανταγωνιστικές από τις οποίες θα επιλέξει εν τέλει εκείνους που επέδειξαν το μεγαλύτερο πάθος.  Το θετικό για τον ίδιο είναι ότι άπαντες είχαν διάθεση να διεκδικήσουν τη θέση, κάτι που αποτελεί και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον ίδιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.