Τα γυαλιά του Μαντσίνι άφησαν στο πάγκο τον Κιελίνι

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας Ρομπέρτο Μαντσίνι, άφησε στον πάγκο κατά λάθος τον Τζόρτζιο Κιελίνι στο ματς με τη Βοσνία βάζοντας βασικό τον Ατσέρμπι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας Ρομπέρτο Μαντσίνι, άφησε στον πάγκο κατά λάθος τον Τζόρτζιο Κιελίνι στο ματς με τη Βοσνία…

Η Ιταλία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βοσνία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, παραδέχτηκε πως ήθελε να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον αμυντικό της Γιουβέντους Τζόρτζιο Κιελίνι αντί του στόπερ της Λάτσιο Φραντσέσκο Ατσέρμπι.

Όταν ο Ατσέρμπι εμφανίστηκε στη βασική 11αδα, η Ιταλία προσπάθησε να το αλλάξει. Μάταια, καθώς η αλλαγή μπορούσε να γίνει μονάχα αν ο Ατσέρμπι δήλωνε τραυματίας και έβλεπε το παιχνίδι από τις κερκίδες.

”Είναι δικό μου το λάθος. Οι συνεργάτες μου έδειξαν την ενδεκάδα, εγώ δεν είχα φορέσει τα γυαλιά μου και είπα όλα καλά. Δεν πρόσεξα πως μέσα βρισκόταν ο Ατσέρμπι αντί του Κιελίνι. Όπως και να έχει, είχαμε κανονίσει να αγωνιστεί σε ένα ματς ο Ατσέρμπι και στο άλλο ο Κιελίνι. Είχα μιλήσει με τον Τζόρτζιο για να τον ρωτήσω σε ποιο προτιμά να αγωνιστεί και μου απάντησε κόντρα στη Βοσνία. Θα πρέπει να αλλάξουμε τα σχέδια μας και να παίξει τη Δευτέρα με την Ολλανδία. Δεν αλλάξαμε τερματοφύλακα, οπότε δεν είναι τόσο τρομερό, αλλά έκανα λάθος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.