Ουκρανία-Ισλανδία 2-1: Αρνείται να χάσει, o Mούντρικ την έστειλε στο Euro! (highlights)

Όπως και στον ημιτελικό με τη Βοσνία που χρειάστηκε να νικήσει με ανατροπή, έτσι και απέναντι στην Ισλανδία στον τελικό, η Ουκρανία επικράτησε με σκορ 2-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μούντρικ που πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 84ο λεπτό, η ομάδα του Ρεμπρόφ εξασφάλισε την παρουσία της στο Euro στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς καλό ρυθμό και με ελάχιστες καλές φάσεις, η Ισλανδία εκμεταλλεύτηκε τη μία από τις δύο τελικές προσπάθειες που είχε στην αντίπαλη εστία και κατάφερε να προηγηθεί, μ εένα πολύ όμορφο γκολ από τον Άλμπερτ Γκούντμουντσον στο 30ο λεπτό. Ο άσος της Τ΄ζενοα θυμίζω είχε πετύχει χατ τρικ στο 4-1 επί του Ισραήλ στον ημιτελικό, λίγες ημέρες νωρίτερα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι Ουκρανοί, απείλησαν στο 15ο λεπτό, αλλά το σουτ του Μικολένκο από καλή θέση, ήταν εκτός εστίας και με το σουτ του Σουντάκοφ στο 37ο λεπτό, που έδιωξε σε κόρνερ ο Βαλντίμαρσον. Στο 39ο λεπτό, ακυρώθηκε σωστά γκολ του Γιάρεμτσουκ για οφσάιντ.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, ο Τσιγκάνκοφ ισοφάρισε 1-1 στο 53ο λεπτό και εκεί που οι Ισλανδοί πίστεψαν ότι θα στείλουν το ματς στην παράταση, ο Μούντρικ πέτυχε το γκολ της νίκης στο 84ο λεπτό και αφού νωρίτερα στο 77΄και στο 78΄οι Σκανδιναβοί εόχαν χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες με Τορστέινσον και Γκούντμουντσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.