Αλβανία – Ισλανδία 1-1: Απόδραση στις καθυστερήσεις! (hls)

Η Ισλανδία πήρε την ισοπαλία στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων στα Τίρανα και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον 2ο Όμιλο της League B.

Oι φιλοξενούμενοι έμειναν στην ισοπαλία για τέταρτο παιχνίδι σε ισάριθμα ματς του γκρουπ, αλλά παρ’ όλο που δεν έχουν κερδίσει ακόμα στην ιστορία τους στη διοργάνωση, σίγουρα θα αισθάνονται καλύτερα από τους γηπεδούχους, που απέτυχαν να κερδίσουν σε άλλο ένα παιχνίδι παρ’ όλο που έπαιζαν για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν πολύ νωρίς στο ματς (11′) όταν η Ισλανδία έμεινε με δέκα λόγω απευθείας κόκκινης του αρχηγού Γκούναρσον για μαρκάρισμα στον Ουζούνι που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Ρούναρσον.

Οι γηπεδούχοι πήραν έτσι την πρωτοβουλία και απείλησαν αρχικά στο 23′ με τον Ουζούνι, για να ανοίξουν το σκορ στο 35′, όταν ο τελευταίος από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Λενιάνι πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι προ του Μάγκνουσον για να σκοράρει με κεφαλιά.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η Αλβανία έχασε και άλλες ευκαιρίες στο β’ με τους Ουζούνι, Ραμαντάνι, Αμπράσι και Μπαϊράμι, όμως η Ισλανδία ρίσκαρε περισσότερο και θα μπορούσε να απαντήσει με Σίγκουρντσον και Μπιάρνασον.

Στο 85′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς ο στόπερ της Αλβανίας Ισμαΐλι αποχώρησε με φορείο λόγω τραυματισμού, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν πραγματοποιήσει τις αλλαγές τους.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν προσπάθησαν να κρατήσουν τη νίκη και αντίθετα, θέλησαν να κάνουν το 2-0 στην κόντρα.

Τελικά τιμωρήθηκαν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν οι Ισλανδοί ήταν αυτοί που βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Χέλγκασον έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Άντερσον αποδείχτηκε «χρυσή αλλαγή» για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 1-1 με προβολή στο δεύτερο δοκάρι.

Aλβανία (Ρέγια): Στρακόσα – Ισμαΐλι, Τζασούλα (83′ Μιχάι), Βεσέλι – Μπάλιου, Ραμαντάνι, Αμπράσι (70′ Λάτσι), Μπαϊράμι (83′ Τσόκαϊ), Λενιάνι (70′ Χιουσάι) – Ουζούνι, Τσικαλέσι (69′ Μπρόγια).

Ισλανδία (Βίνταρσον): Ρούναρσον – Πάλσον, Γκούναρσον, Μάγκνουσον, Όλαφσον – Γιοχάνεσον (69′ Έλερτσον), Μπιάρνασον (81′ Α. Γκούντιονσεν), Χέλγκασον – Θορστέινσον (12′ Γκρέταρσον), Φινμπόγκασον (70′ Άντερσον), Σίγκουρντσον (70′ Έλερτσον).

H τελική βαθμολογία του 2ου Ομίλου της League B (Αγ., Τερ., Β.):

  1. Ισραήλ 4 8-6 8
  2. Ισλανδία 4 6-6 4
  3. Αλβανία 4 4-6 2
  4. Ρωσία 0 0 0-0 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.