Κετσπάγια: “Η Ελλάδα είναι ομάδα οικογένεια”

Λάρνακα, Αποστόλης Λάμπος
Το εγκώμιο της εθνικής Ελλάδος έπλεξε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συηνέντευξή τύπου για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κετσπάγια για το ντεμπούτο στην Εθνική Κύπρου απέναντι στην Ελλάδα:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε βαθμούς για να αποφύγουμε το μπαράζ. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτές τις τέσσερις μέρες. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που είναι απογοητευμένοι που δεν κλήθηκαν αλλά έχουμε πάρα πολλούς παίκτες, είναι δύσκολο να τους καλέσεις όλους. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για το τί χρειάζεται για να έρθουν επιτυχίες στην Κύπρο:

“Όπως είπα, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Αυτές οι δυο ομάδες προπορεύονται και η Ελλάδα εξασφάλισε σχεδόν την πρωτιά. Εμείς είμαστε στην τελευταία θέση και πρέπει να την αποφύγουμε. Για να το καταφέρουμε πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Οι παίκτες είναι έτοιμοι, έχουνε μεγάλη θέληση. Σίγουρα θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου, είναι μια ευκαιρία να δούνε και την Ελλάδα και πιστεύω θα έρθει ο κόσμος. Θέλουμε βαθμούς και πιστεύω ότι μπορούμε. Έχουμε έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες και στις προπονήσεις δείχνουν ότι το θέλουν πολύ”.

Για τη φιλοσοφία που θα έχει η ομάδα:

“Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα παίζει ρόλο και ποιος είναι ο αντίπαλος.

Για την αποστολή της ομάδας:

“Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στην θέση του τερματοφύλακα δεν έχουμε συμμετοχές όπως και σε κάποιες άλλες θέσεις αλλά οι παίκτες που ήρθανε έχουν μεγάλη θέληση, θέλουν να πετύχουν. Αγαπούν την Εθνική και τον τόπο. Είναι ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε κάτι καλό για τον τόπο μας”.

Για την Ελλάδα:

“Είναι μια πολύ καλή ομάδα τεχνικά, είναι σαν οικογένεια μέσα στο γήπεδο, τα παιδιά έχουν καλή συνεργασία μεταξύ τους και πάντα χαίρονται που παίζουν με την Εθνική. Υπάρχουν παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα και εγώ. Μια δυνατή, πολύ καλή ομάδα. Εμείς χάσαμε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, πιστεύω ότι δεν μας άξιζε παρόλο ότι δεν παίξαμε καλά. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε στόχο να κερδίσουμε”.

Για το αν είναι όλοι έτοιμοι:

“Ναι είναι όλοι πανέτοιμοι και οι 25 παίκτες. Το πρώτο μου παιχνίδι με τη Γεωργία ήταν με την Ελλάδα στην Αθήνα, τώρα ξεκινάω ξανά με την Ελλάδα αλλά στην έδρα μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.