Λουξεμβούργο – Ν. Φερόε 2-2: Έσωσαν πόντο οι φιλοξενούμενοι (hls)

Το Λουξεμβούργο προηγήθηκε 2-0 αλλά οι Ν. Φερόες πήραν την ισοπαλία για τον 1ο Όμιλο της League C.

Έτσι το Λουξεμβούργο έμεινε πέντε πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Τουρκία, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να διεκδικήσουν την πρωτιά του ομίλου, ωστόσο είναι αήττητοι δύο σερί αγώνες.

Oι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και μετά από δύο ευκαιρίες με Σινάνι και Μπαρέιρο, άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό, όταν ο Ροντρίγκες ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μορίς μετά από μπαλιά του Σανότ και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που καταλογίστηκε.

Οι Ν. Φερόες αντέδρασαν και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπιάρταλιντ και Κ. Όλσεν, με τον τερματοφύλακα Μορίς να κάνει σημαντικές επεμβάσεις.

Το Λουξεμβούργο έκανε το 2-0 στο ξεκίνημα του β’ μέρους με τον Μπαρέιρο και έδειχνε σε καλό δρόμο για τη νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο από τον Μπιάρταλιντ, ο οποίος δεν είχε σκοράρει ποτέ με την Εθνική!

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ οι Φερόες παραλίγο να κλέψουν το τρίποντο χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάλντβιντσον.

Λουξεμβούργο (Χολτς): Μορίς – Σανότ (75′ Ικενέ), Γκέρσον (Κ. Μάρτινς), Κάρλσον – Μ. Μάρτινς , Μπαρέιρο, Σινάνι, Πίντο – Ροντρίγκες, Τιλ (46′ Σάντσες), Μπόνερτ (46′ Ντεβίλ).
Ν. Φερόες (Έρικσον): Νίλσεν – Ρόλαντσον (80′ Χάνσεν), Βάτνσνταλ (60′ Μπάλντβιντσον), Νάτεσταντ, Ντάβιντσεν – Μπιάρταλιντ (89′ Μίκελσεν), Χάνσον, Βάτνχαμαρ, Γιόενσεν, Μ. Όλσεν (73′ Γιόνσον) – Κ. Όλσεν (46′ Έντμουντσον).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.