Ουαλία-Βέλγιο 1-1: Ο Τζόνσον «έσωσε» τον βαθμό για τους γηπεδούχους στο 87′ (hls)

Ουαλία και Βέλγιο έμειναν στο 1-1 στο Κάρντιφ, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο στην ουσία. Καλύτεροι οι «κόκκινοι διάβολοι», ο Τζόνσον έσωσε την Ουαλία στο 87ο λεπτό.

Μετά το βαρύ 1-4 της πρεμιέρας στο φετινό Nations League από την Ολλανδία, το Βέλγιο δείχνει να συνέρχεται. Μπορεί να μην κέρδισε απόψε, όμως ήταν καλύτερο, και με την ισοπαλία έφτασε στους 4 βαθμούς στον 1ο όμιλο της League A του Nations League και θα αναζητήσει την Τρίτη (14/06, Novasports) ένα «διπλό» στην Πολωνία για να αυξήσει αρκετά τις πιθανότητες του για κατάληψη της πρώτης θέσης.

Το Βέλγιο ήταν εμφανώς καλύτερο στο χορτάρι και με εξαίρεση το πρώτο 20λέπτο του αγώνα, κυριάρχησε. Η Ουαλία βρήκε γκολ στο 5ο λεπτό με τον Ίθαν Αμπαντού, όμως έπειτα από χρήση του VAR το τέρμα, προς απογοήτευση των γηπεδούχων, δεν μέτρησε.

Το Βέλγιο προειδοποίησε την Ουαλική άμυνα στα τελειώματα του α’ μέρους. Τροσάρντ στο 42ο λεπτό και Ντε Μπρόινε στις καθυστερήσεις, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 51ο λεπτό το Βέλγιο αναπτύχθηκε πολύ όμορφα, ο Μπατσουαγί σέρβιρε στο ύψος του πέναλτι στον Γιούρι Τίλεμανς και ο παίκτης της Λέστερ δεν λάθεψε.

Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια με τις ευκαιρίες να είναι λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες. Την λύση για την Ουαλία την έδωσε ο Τζόνσον στο 87ο λεπτό. Το γκολ εξετάστηκε στο VAR, τελικώς δεν υπήρχε κάτι μεμπτό και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τον παρθενικό βαθμό τους στον όμιλο. Ο νεαρός άσος μπήκε στο χορτάρι στο 73ο λεπτό και 14 λεπτά αργότερα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Ουαλία (Πέιτζ): Χένεσι, Μέφαμ, Ροντόν, Μπεν Ντέιβις (73′ Μπερνς), Ρόμπερτς (62′ Άνταμ Ντέιβις), Αμπαντού, Άλεν (38′ Ράμσεϊ), Γουίλιαμς, Γουίλσον (74′ Κόλγουιλ), Τζέιμς, Μπέιλ (73′ Τζόνσον).

Βέλγιο (Μαρτίνεθ): Κάστελς, Μπογιάτα, Ντεντόνκερ, Τεάτε, Βίτσελ (90+4′ Οπέντα), Τίλεμανς, Μενιέ, Τρόσαρντ (72′ Πραέτ), Μπατσουαγί, Ντε Μπρόινε (72′ Εντέν Αζάρ), Καράσκο (62′ Θοργκάν Αζάρ).

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο της League Α του Nations League:

ΘέσηΧώραΒαθμολογίαΜατςΓκολ
1Ολλανδία738-4
2Βέλγιο438-6
3Πολωνία435-9
4Ουαλία133-5

Επόμενη αγωνιστική:

Ημερομηνία και ώραΑναμέτρηση
14/6, 21:45Ολλανδία-Ουαλία
14/6, 21:45Πολωνία-Βέλγιο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.