Σουηδία – Νορβηγία 1-2 : Τακτική νίκης και Χάλαντ για αποθέωση (hls)

Με δύο γκολ του Χάλαντ (20' πεν, 69') η Νορβηγία νίκησε δίκαια στην Στοκχόλμη τη Σουηδία,. για την οποία μείωσε στο τελικό 1-2 ο νεαρός Ελάγκα στο 92'

Η 110η αναμέτρηση της Σουηδίας με την Νορβηγία ανέδειξε πανηγυρικά (!) θριαμβευτές τους φιλοξενούμενους με ένα σκορ 1-2 που μάλλον τους… αδικεί, εάν λάβουμε υπόψη την συνολική εικόνα της αναμέτρησης.
Άριστη η τακτική προσέγγιση από τον τεχνικό των φιλοξενούμενων Στάλε Σολμπάκεν τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά με την άμυνα να παίρνει σχεδόν άριστα και την επίθεση να εκφράζεται παραγωγικά στο πρόσωπο του ασταμάτητου Χάλαντ ο οποίος σκόραρε στο 20ο λεπτό εκτελώντας πέναλτι – σε ανατροπή του Θόρσμπι από τον Κραφθ – και στο 69’ όταν «τιμώρησε» το πρώτο λάθος της Σουηδικής άμυνας στο 2ο ημίχρονο και σε ένα κομβικό σημείο του ματς καθώς εκείνη την χρονική στιγμή πιέζαν αρκετά έστω και αν σε ελάχιστες περιπτώσεις ξέφυγαν από τα επίπεδα της αγωνιστικής φλυαρίας!
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποφύγουν τα χειρότερα στο τελευταίο 20λεπτο όταν ο εκπληκτικός τερματοφύλακας Όλσεν με 3-4 σωτήριες επεμβάσεις κράτησε χαμηλά το σκορ έπειτα από διαδοχικά λάθη της άμυνάς του!
Ο δεύτερος που διασώθηκε από το «ναυάγιο» των Σουηδών ήταν ο 20χρονος επιθετικός Ελάγκα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ο οποίος χρησημοποιήθηκε ως αλλαγή και με τις ενέργειές του στα τελευταία λεπτά τόνωσε το ηθικό των συμπατριωτών του, σκοράροντας μάλιστα στο 92’ με ωραίο διαγώνιο σουτ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.