Ντάντας: «Θέλω να κερδίσω τίτλους, να παίξω στο Champions League και στην Εθνική» (vid)

Τα όνειρα του Πορτογάλου άσσου του ΠΑΟΚ και το σχόλιό του μετά το 1-0 επί της Λαμίας στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων ο Τιάγκο Ντάντας σημείωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports και την εκπομπή «Monday FC» πως:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, είχαμε καλή ανάπτυξη στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να είμαστε πιο άμεσοι με γεμίσματα και σουτ όταν περνάμε τις γραμμές, είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα»

Για το αν και ο ίδιος ατομικά πρέπει να επιτίθεται περισσότερο: «Θεωρώ ότι έκανα καλά τη δουλειά μου σήμερα. Είχα μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και δύο καλές τελικές στον Νάρεϊ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το δουλεύω να παίρνω προσπάθειες και να σουτάρω, θέλω να βοηθήσω αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον». 

Για το γεγονός ότι προτιμάει να δίνει ασίστ έναντι του να ψάχνει να σκοράρει: «Δεν είπα ποτέ αυτό, σίγουρα δεν μου έχουν βγει πολλές ευκαιρίες για τελικές. Το δουλεύω στις προπονήσεις, σαν μέσος η δουλειά μου είναι πιο σύνθετη έχοντας δημιουργικό χαρακτήρα, πιστεύω ότι με τον καιρό θα έρθουν περισσότερα σουτ και γκολ».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και το αντίστοιχο στην Πορτογαλία: «Μου έκανε εντύπωση ότι οι μέτριες ομάδες παίζουν πολύ αμυντικά, σήμερα όμως η Λαμία δεν περιορίστηκε, προσπάθησε να παίξει και αυτό είναι γενικότερα καλό και για τους παίκτες. Σχεδόν όλες οι ομάδες στην Πορτογαλία προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο με πρέσινγκ ψηλά και δημιουργία. Σαν μία παρτίδα σκάκι που και οι δύο ομάδες θέλουν την κατοχή. Σίγουρα όμως πρέπει να αποφύγουμε και τα σκηνικά στη λήξη του σημερινού αγώνα γιατί δεν βοηθάν καθόλου στην εικόνα του πρωταθλήματος».

Για τα όνειρά του στο ποδόσφαιρο: «Θέλω να παίξω και να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να παίξω στο Champions League και στην Εθνική. Θέλω να κερδίσω τίτλους, είμαι νέος και θα προσπαθήσω να δουλέψω ώστε να γίνομαι καλύτερος για να πετύχω τα όνειρά μου στο μέγιστο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.