Μεταξάς στο Monday FC: «Ας ήμασταν πιο σφικτοί και ας κερδίζαμε» (vid)

Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε στη Monday FC και στον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Ηρακλής Μεταξάς για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του συλλόγου αναφέρθηκε στην επιστροφή του Πέδρο Κόντε, αλλά και τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΣ, ο οποίος οδήγησε στο αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ: “Θα προτιμούσα να ήμαστε πιο σφικτοί και να κερδίσουμε. Εγώ προτιμώ να κερδίσω και να είμαι σφικτός. Πρέπει να κρατάμε κλειστές τις γραμμές μας και να αναπτύξουμε την επίθεση μας. Έχουμε δει τέτοια παιχνίδι με τον Άρη και τον Παναιτωλικό και χάσαμε”.

Για το πλάνο και τί πήγε λάθος: “Είχαμε ανοιχτοί πάρα πολύ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Στην αρχή μας στοίχησε αυτό και στη συνέχεια το μετανιώσαμε. Φτάσαμε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ να παίζει με τον χρόνο. Αυτό δείχνει ότι μας υπολογίζει, πρέπει να βρούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Καθυστερήσεις με τη μπάλα να εκτελέσεις το φάουλ, να χτυπήσεις τη μπάλα. Αυτό το κάνει κάποιος που μας υπολογίζει. Όλες οι ομάδες κάνουν τέτοια κολπάκια, αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίζουν με το ρυθμό”.

Για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: “Είμαστε αθλητές και το ηθικό του αθλητισμού είναι αυτό. Δε λέω ότι δε θα κάνω αλλαγές, αν κάποιος μου δείξει κάτι στην προπόνηση θα το κάνω. Αυτό κάνω πάντα δοκιμάζω πράγματα”.

Για το γκολ του Σάλιακα που ακυρώθηκε:“Εσείς το είδατε ότι είναι οσφάιντ; Εγώ δεν το έχω δει. Σίγουρα όταν βάζεις γκολ και ακυρώνεται πρέπει να συνεχίσεις. Έπρεπε να βάλουμε ένα παραπάνω από την ΑΕΚ για να κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε”.

Για το σφύριγμα στο τρίτο γκολ: “Παραξενεύτηκα όταν το άκουσα και εγώ κοιτούσα τον διαιτητή, αλλά ήταν από την κερκίδα”.

Για τα προβλήματα και τους τραυματισμούς όλης της χρονιάς και την επιστροφή του Πέδρο Κόντε: “Στην τελευταία προπόνηση τραυματίστηκε ο Ποζνάσκι και γι΄ αυτό δεν ήταν μαζί μας. Αν δε μας άρεσε η παρέα θα σηκωνόμαστε να φύγουμε, αλλά μας αρέσει η παρέα. Ο Πέδρο Κόντε πάλεψε σοβαρά και γι’ αυτό γύρισε τόσο σύντομα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.