Μέσι: Η Αμερική σε… ρυθμούς «GOAT»

Ολόκληρη η χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών κινείται στους... ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι, από τη στιγμή που ο ίδιος υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι.

Λιγότερο από έξι μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή, ο Λιονέλ Μέσι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, να αποδεχτεί την πρόταση του Ντέιβιντ Μπέκαμ και να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. 

Όπως είναι λογικό, το γεγονός αυτό τάραξε… τα νερά ολόκληρου του Αμερικανικού κόσμου, ο οποίος κινείται πλέον στους ρυθμούς του… «GOAT». 

Οι φανέλες της Ίντερ Μαϊάμι με το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ χρειάστηκαν… μόλις 46 λεπτά από την κυκλοφορία τους για να «σπάσουν» κάθε ρεκόρ πωλήσεων στο MLS, οι εξέδρες του «Chase Stadium» είναι μονίμως ασφυκτικά γεμάτες και αρκετοί αστέρες της αμερικανικής και όχι μόνο… σκηνής έσπευσαν να αντικρίσουν το… μεγαλείο του πρώην ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Παρέλαση… αστέρων στα παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι 

Λεμπρόν Τζέιμς, Κιμ Καρντάσιαν, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Σερένα Ουίλιαμς είναι μερικά μόνο ονόματα αστέρων του αμερικανικού… κόσμου που θέλησαν να θαυμάσουν από κοντά τον «Pulga» από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Στο ντεμπούτο του Μέσι στο MLS παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο «Βασιλιάς» του NBA, η σούπερ σταρ του παγκόσμιου τένις και φυσικά ο πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Λίγους μήνες μετά ο 36χρονος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για το παιχνίδι της ομάδας του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, υπό τη συνοδεία του μεγαλύτερου γιου του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία τόνισε λίγη ώρα μετά πως ο γιος της ζει το απόλυτο όνειρο.

Το… reunion των «Μπλαουγκράνα» και η αγωνιστική επιρροή του Μέσι 

Ο Μέσι πέρα από τη… λάμψη του ονόματός του και τα αμέτρητα έσοδα, έφερε στην Ίντερ Μαϊάμι και αρκετούς παλιούς του συμπαίκτες. Οι Τζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς και Λουίς Σουάρεζ αγωνίζονται για ακόμη μια φορά στο πλευρό του πρωταθλητή κόσμου με την Αργεντινή και ανεβάζουν αρκετά επίπεδα αγωνιστικά τον σύλλογο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.  Ο τελευταίος μετρ των εμπορικών συμφωνιών από όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, κατάφερε να εκτοξεύσει τα έσοδα της ομάδας του και παράλληλα να την κάνει το επίκεντρο του κόσμου.

Η Ίντερ Μαϊάμι πριν την έλευση του Μέσι βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις του MLS. Πλέον, με την αρχή της νέας σεζόν βρίσκεται στην κορυφή της λίγκας και έχει ήδη μετρήσει μια κατάκτηση κυπέλλου. Το λογότυπο της ομάδας έχει γίνει γνωστό παγκόσμια, οι ροζ φανέλες βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και αυτό ίσως είναι μόνο η αρχή. Μία φωτογραφία του Νεϊμάρ πρόσφατα αποτέλεσε την αφορμή για χιλιάδες δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την επανένωση της θρυλικής MSN


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.