Στον agent των Μήτρογλου-Μαζουακού ο Καντέτ

Ο 18χρονος Γάλλος μέσος Ντιαβαρά Καντέτ ενσωματώθηκε στην "οικογένεια" της Sports Action στην οποία ανήκουν μεταξύ άλλων οι Μήτρογλου και Μαζουακού.

Ο 18χρονος Γάλλος μέσος Ντιαβαρά Καντέτ ενσωματώθηκε στην “οικογένεια” της Sports Action των Μήτρογλου και Μαζουακού. Ο Πάνος Γαλαριώτης, ιδρυτής της Sports Action, τα τελευταία χρόνια κινείται έντονα στη γαλλική αγορά η οποία είναι γεμάτη διαμάντια, κατεργασμένα και ακατέργαστα. 

Κατεργασμένα όπως ο 22χρονος Νανιόν ο οποίος αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στόπερ στην ιστορία της Σεβίλλης όταν το καλοκαίρι μεταπήδησε από τη Ρεν στους Ανδαλουσιάνους, με την συμβολή του Έλληνα agent.. 

Ακατέργαστο όπως ο 18χρονος Ντιαβαρά Καντέτ της Λανς ο οποίος είναι διεθνής με την U19 της Εθνικής Γαλλίας. Όπως θα δείτε και στο σχετικό post, ο νεαρός μέσος πρόσφατα μπήκε κι αυτός στην “οικογένεια” της Sports Action. 

Ο Ντιαβαρά Καντέτ, μέσος στη θέση, θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου και ήδη είχε βολιδοσκοπηθεί από τα μεγάλα clubs του γαλλικού ποδοσφαίρου καθότι διεθνής με τη Εθνική U18. Λογικό κι επόμενο να είναι σημειωμένος σε πολλά μπλοκάκια, ωστόσο ο ‘Ελληνας agent κινήθηκε γρήγορα και τον “έκλεισε”.

Φαίνεται πως η μεταγραφή του Μήτρογλου από τη Μπενφίκα στην Μαρσέιγ άνοιξε για τα καλά την μεγάλη αυτή αγορά στον Πάνο Γαλαριώτη, ο οποίος στο πελατολόγιό του έχει και τον Αρτούρ Μαζουακού. 

Οι καλές σχέσεις του με τη Μπενφίκα τον οδήγησαν στο να είναι ο άνθρωπος που πέτυχε επί της ουσίας το deal ανάμεσα στους Πορτογάλους και τον Παναθηναϊκό για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

“Θραύση” εξάλλου τον τελευταίο καιρό κάνουν για την εν λόγω εταιρία και οι νεαροί Μπουζούκης και Εμμανουηλίδης από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο βρίσκεται και ο Βέργος που πήγε στο τριφύλλι μετά από τη Ρεάλ Μαδρίτης Β’. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.