Ακριβός ο Νταμιάο για Μαρσέιγ

Για την περίπτωση του Λεάντρο Νταμιάο που ενδιαφέρει, αλλά είναι ακριβός, αλλά και αυτή του Ζινιάκ, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγό, που έσπευσε να ενημερώσει ότι το... βαλάντιο δεν αντέχει πιθανή μεταγραφή του επιθετικού της Ιντερνασιονάλ.

Για την περίπτωση του Λεάντρο Νταμιάο που ενδιαφέρει, αλλά είναι ακριβός, αλλά και αυτή του Ζινιάκ, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγό, που έσπευσε να ενημερώσει ότι το… βαλάντιο δεν αντέχει πιθανή μεταγραφή του επιθετικού της Ιντερνασιονάλ.

Ο 23χρονος άσος έχει σημειώσει 14 γκολ σε 22 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ενώ με το σύλλογό του 68 γκολ σε 124 ματς πρωταθλήματος. Ηδη ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν αρκετές ομάδες της Ευρώπης, αλλά ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει στην Ιντερνασιονάλ μέχρι και το 2014. Σε ό,τι αφορά τον Ζινιάκ, το ενδιαφέρον από την Πρέμιερ Λιγκ είναι έντονο, αλλά θα αποχωρήσει μόνο αν δαπανηθεί μεγάλο ποσό.

“Τον γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες τις οποίες δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε. Τον παρακολουθούμε στενά, αλλά στην παρούσα φάση είναι πολύ ακριβός. Αν ο Ζινιάκ παραμείνει στην ομάδα, τότε δεν πρόκειται να αποκτήσουμε κάποιον επιθετικό. Αλλωστε ο Τζόρνταν Αγιού θέλει να τον χρησιμοποιούμε ως κεντρικό στράικερ”, είπε ο Ανιγό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.