Πόρτα του ΓιάγιαΤουρέ στην Παρί

Αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο Παρίσι το καλοκαίρι, για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίζεται ο Γιάγια Τουρέ.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο Παρίσι το καλοκαίρι, για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίζεται ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός μέσος υπογράμμισε πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με τη Μάντσεστερ Σίτι και το οποίο λήγει το 2015. Σύμφωνα με τα αγγλικά και γαλλικά δημοσιεύματα, ο Τουρέ θα αποχωρήσουμε από τους «πολίτες» στο τέλος της σεζόν, με πιθανότερο προορισμό τη Γαλλία και τους πρωτευουσιάνους.

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Sport Ivoire» της πατρίδας του: «Όχι δεν σκέφτομαι την Παρί Σεν Ζερμέν. Ξέρετε, όσο φτάνουμε κοντά στη μετεγγραφική περίοδο, γράφονται πολλά πράγματα στις εφημερίδες. Είμαστε επαγγελματίες και μέχρι στιγμής δεν έχω έρθει σε συμφωνία με κανέναν άλλο σύλλογο. Είμαι παίκτης της Σίτι τη δεδομένη χρονική στιγμή και θα παλέψω για τους στόχους της ομάδας».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στους συλλόγους υπάρχουν οι παίκτες και οι ιθύνοντες. Εμείς είμαστε σαν τους στρατιώτες, οι οποίοι κάνουν ότι τους πουν. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να συνεχίσω να το διασκεδάζω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.