Ο ένας αδερφός «σκότωσε» τον άλλο!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Λοριάν κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη στο «Βελοντρόμ» επικρατώντας 5-3 της Μαρσέιγ, η οποία κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός των ευρωπαϊκών θέσεων.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Λοριάν κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη στο «Βελοντρόμ» επικρατώντας 5-3 της Μαρσέιγ, η οποία κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός των ευρωπαϊκών θέσεων. 

Το παιχνίδι στη Μασσαλία ήταν υπόθεση δύο αδερφών καθώς ο Ζόρνταν Αγιού με δύο δικά του γκολ «σκότωσε» τον αδερφό του, Αντρέ Αγιού. 

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι λοιπόν με τον Αγιού στο ένατο μόλις λεπτό «παγώνοντας» το κοινό της Μαρσέιγ ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Λοριάν έβαλε ακόμα πιο δύσκολα στη Μαρσέιγ αφού πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μπελουγκού. 

Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και αρχικά μείωσαν στο 58ο λεπτό με τον Αντρέ Αγιού ενώ στο 67ο λεπτό ήρθε και η ισοφάριση με δράστη αυτή τη φορά τον Μορέλ. Όλα έδειχναν να ήταν με το μέρος της Μαρσέιγ όμως η Λοριάν δύο λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Φιλιποτό αλλά στο 76ο λεπτό ο νεοεισελθών Μπατσουάγι έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσια. 

Η Λοριάν αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και στο 84ο λεπτό ο Αγιού με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ενώ το τελικό 5-3 διαμόρφωσε στο 87ο λεπτό ο Οτρέ. 

Έτσι, η Μαρσέιγ έμεινε για ακόμα μία αγωνιστική χωρίς νίκη και πλέον εάν η Σεντ Ετιέν νικήσει θα πέσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ενώ οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 38 πόντους και είναι πλέον 14οι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.