Αντσελότι: «Το μυαλό μας στη Λοριάν»

Να επικεντρωθούν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τη Λοριάν και όχι στο ματς της Μονπελιέ, θέλει ο Κάρλο Αντσελότι.

Να επικεντρωθούν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τη Λοριάν και όχι στο ματς της Μονπελιέ, θέλει ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως αν τελικά χαθεί το εφετινό πρωτάθλημα, τότε θα δώσει συγχαρητήρια στην αντίπαλο της ομάδα του.

Αρχικά, ο Αντσελότι τόνισε: «Αν η Μονπελιέ κερδίσει το πρωτάθλημα, τότε εμείς θα τη συγχαρούμε. Δικός μας στόχος είναι να νικήσουμε στο παιχνίδι με τη Λοριάν και έπειτα να δούμε τι θα κάνει η Μονπελιέ. Έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν το Championnat, αλλά εμείς δε πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό».

Στην συνέχεια, ο 52χρονος τεχνικός συμπλήρωσε: «Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε στο Champions League την επόμενη σεζόν και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Φέτος έχουμε αποκτήσει ταυτότητα και η δουλειά που έχουμε κάνει θα μας βοηθήσει την επόμενη χρονιά, η οποία θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη νίκη 3-0 επί της Ρεν: «Παίξαμε καλά. Τα καταφέραμε στην άμυνα και ελέγξαμε το παιχνίδι. Οι επιθετικοί μας έκαναν σπουδαία πράγματα με τον Νενέ να πετυχαίνει χατ τρικ, ενώ ο Ζερεμί Μενέζ έπαιξε εξαιρετικά και ο Χαβιέ Παστορέ το ίδιο. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο δε θα είναι εύκολο αφού θα πραγματοποιηθεί σε γήπεδο με συνθετικό χορτάρι και με αντίπαλο μία ομάδα που χρειάζεται τους βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.