Λεμπέφ: «Απαράδεκτος ο Ζλάταν»

Την αγανάκτησή του για τις δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά το ματς με τη Μπορντό εξέφρασε ο Φρανκ Λεμπέφ.

Την αγανάκτησή του για τις δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά το ματς με τη Μπορντό εξέφρασε ο Φρανκ Λεμπέφ.

Ο παλαίμαχος αμυντικός και παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998, σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC τα σχόλια του Σουηδού για τους Γάλλους και τη διαιτησία, τονίζοντας πως τέτοιες δηλώσεις μπορεί να έχουν άσχημες προεκτάσεις σε μία χώρα που ταλαιπωρείται από τρομοκρατικές επιθέσεις όπως η πρόσφατη στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

«Είμαι άκρως απογοητευμένος από τα σχόλια του Ιμπραΐμοβιτς. Νιώθω πως κάποιος που αγαπώ προσβάλλει τη χώρα μου. Είναι ανησυχητικό και πάει πέρα από τον αθλητισμό. Ας μην ξεχνάμε τι γίνεται στη Γαλλία τον τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει άνθρωποι που υποτίθεται ότι είναι πρότυπα να προσβάλλουν έτσι τη χώρα μας. Ακόμα και αν καταλαβαίνω την δυσαρέσκειά του, είναι απογοητευτικό. Θα ήθελα να τον υπερασπιστώ αλλά είναι απαράδεκτος. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον που προσβάλλει την πατρίδα μου», είπε ο Λεμπέφ, ενώ ο προπονητής της Παρί και πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική του ’98 Λοράν Μπλαν κράτησε χαμηλούς τόνους, αποδίδοντας τις δηλώσεις στην ένταση της στιγμής.

«Ξέρετε πως όταν κάποιος είναι θυμωμένος, πάνω στην ένταση δεν σκέφτεται πάντα την παρουσία των μικροφώνων. Μην αποδίδετε διαφορετικό περιεχόμενο στα λεγόμενά του. Γίνεται μεγάλη κουβέντα για τη διαιτησία, υπερβολική κατά τη γνώμη μου. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι η Παρί δέχεται περισσότερες κάρτες συγκριτικά με άλλες ομάδες, παρά το γεγονός ότι συνήθως έχει την κατοχή της μπάλας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.