Μπλαν: «Μείναμε ζωντανοί για το μέλλον»

Ο Λοράν Μπλαν υπογράμμισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν μπορούσε να πάρει τη νίκη στο ματς με τη Μονακό, όμως έμεινε «ζωντανή» στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου.

Ο Λοράν Μπλαν υπογράμμισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν μπορούσε να πάρει τη νίκη στο ματς με τη Μονακό, όμως με την ισοπαλία έμεινε «ζωντανή» στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου. Ο Γάλλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του, δικαιούνταν περισσότερα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, βάσει της εικόνας της, ενώ αναφέρθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες των πρωτευουσιάνων.


Αρχικά, ο Μπλαν τόνισε: «Βλέπω πως αυτή την εβδομάδα, μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε βαθμό, από τις τρεις, οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή. Με τον τρόπο, που παίξαμε δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Όμως, ο βαθμός που πήραμε μας κρατάει ζωντανούς για το μέλλον».


Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός συμπλήρωσε: «Παίξαμε αρκετά καλά, όμως στο ποδόσφαιρο, πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες, που έχει για να σκοράρεις. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και ελπίζω να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τόσες πολλές ευκαιρίες και στο μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.