Ligue 1: “Έμφραγμα” στο 90΄ για τη Μονακό

Η Μονακό κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τη Λοριάν, όμως οι γηπεδούχοι με τον Μπακαγιόκο... έκλεψαν στα παρά ένα τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2)

Στο “Luis – II” έγινε το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 26ης αγωνισιτκής του γαλλικού πρωταθλήματος.
Κατά τα άλλα στα παιχνίδια των 16.00 νίκησαν οι γηπεδούχοι. Η ουραγός Κλερμόν πήρε σημαντική ανάσα επικρατώντας 2-1 της αδιάφορης βαθμολογικά Χάβρης, ενώ η Ρεμς που παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο επικράτησε με το ίδιο σκορ (2-1) της Μετς

ΜΟΝΑΚΟ – ΛΟΡΙΑΝ 2-2

Η Λοριάν κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μονακό. Ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, κάτι που φάνηκε από το πρώτο λεπτό.
Με αυτογκόλ του Σινγκό άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι (1΄), ενώ στο 27΄ και πάλι με αυτογκόλ (του Μεντί) έγινε το 1-1.
Ο Φοφανά στο 60΄ έδωσε το προβάδισμα στους Μονεγάσκους (2-1) που μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πίστεψαν στη νίκη. Στην τελευταία φάση της αναμέτρσης όμως, ο Μπακαγιόκο έστειλε την μπάλα στα διχτυα (2-2) για να χαρίσει ένα πολύτιμο πόντο στην ομάδα του, που δίνει την μάχη της παραμονής.
Αντίθετα το “στραβοπάτημα” αυτό, στέρησε από την Μονακό την ευκαιρία να περάσει μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παραμένοντας 3η (46 β.)
Οι δύο ομάδες τελείωσαν με δέκα παίκτες τον αγώνα, καθώς στο 81΄ αποβλήθηκε για την Μονακό ο Ζακαρία (2η κίτρινη) και στο 89΄ ο Τοσίν των φιλοξενούμενων.

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΧΑΒΡΗ 2-1

Σημαντική νίκη για την Κλερμόν επί της Χάβρης. Οι γηπεδούχοι που παλεύουν να διατηρηθούν στα σαλόνια της Ligue 1, κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο και ταυτόχρονα να μπλέξουν σε περιπέτειες τον αντίπαλο τους που επίσης θα πρέπει από εδώ και στο εξής να ψάξει να βρει τρόπο αποφυγής δυσάρεστων περιπετειών…
Με το γκολ του Τσαμ στο 12΄ η Κλερμόν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 30΄ οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ρασανί.
Οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν, βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με το γκολ του Αγιού, αλλά ελάχιστα λεπτά αργότερα και πριν φύγουν για τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες έγινε το 2-1 με το σκόρερ και πάλι τον Τσαμ.
Από το 66΄αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Ταργκαλίν πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια αντικρίζοντας απ΄ ευθείας την κόκκινη κάρτα.


ΡΕΜΣ – ΜΕΤΣ 2-1

Επιστροφή στις νίκες για την Ρεμς που κατάφερε να επικραρτήσει 2-1 της Μετς και να την βάλει για τα καλά σε μπελάδες, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.
Αντίθετα με την νίκη τους αυτή οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο… κόλπο της ευρώπης καθώς έφτασαν στους 38 πόντους και πλησίασαν στην 6η θέση την Λανς (42 β.).

Ο Ντιακιτέ στο 3΄ άνοιξε το σκορ για την Ρεμς, όμως περίπου δέκα λεπτά αργότερα (14΄) ο Αττά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ιάπωνας Ιτό στο 79΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.