Ρεν-Λοριάν 1-2: Βήμα σωτηρίας για την ομάδα του Κατσέρη

Την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της πέτυχε η Λοριάν και βρέθηκε πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη, επικρατώντας της Ρεν 2-1, υποχρεώνοντας την στην πρώτη ήττα μέσα στο 2024.

Πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο η Λοριάν δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση από τους γηπεδούχους που είχαν μεν 11 τελικές, αλλά μόνο τρεις στην εστία, με τον Εμβογκό και στις τρεις περιπτώσεις να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα στα σουτ των Καλιμουεντό (2) και Ντουέ. Ο Πάνος Κατσέρης ήταν και πάλι στο βασικό σχήμα για τη Λοριάν ως δεξιός μπακ-χαφ, επιφορτισμένος κυρίως να προσέχει τον πολύ επικίνδυνο Ντουέ και έφερε εις πέρας την αποστολή του.

Στην επανάληψη η ομάδα του Λε Μπρι ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη οργανωμένη επιθετική προσπάθεια με τον Αφρικανό Μπάμπα στο 59ο λεππτό, το έκτο του τέρμα σε ισάριθμα παιχνίδια με τη νέα του ομάδα. Στη συνέχεια πέρασε στη θέση του ο νεαρός Κρουπί και ήταν ο παόκτης που στο 90ο λεπτό έγραψε το 0-2, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ δύο λεπτά αργότερα ο Γκουιρί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.