Στρασβούργο – Λοριάν 1-3: Ιστορικός Μπάμπα (highlights)

Για πρώτη φορά μετά από 51 χρόνια ένας ποδοσφαιριστής σκόραρε και στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στην Ligue 1. Το κατάφερε ο Μοχάμεντ Μπάμπα που σκόραρε δις και ήταν ο πρωταγωνιστής στο εκτός έδρας 3-1 της Λοριάν απέναντι στην απογοητευτική Στρασμπούρ.

Ο Μοχάμεντ Μπάμπα έγραψε ιστορία μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης σκοράροντας για τέταρτη φορά στα πρώτα τέσσερα ματς της καριέρας του στην Ligue 1 ισοφαρίζοντας το στοιχειωμένο ρεκόρ του Γκιόρα Σπίγκελ.

Ο Ισραηλινός το είχε πετύχει τον Οκτώβριο του 1973… σύμπτωση… με την φανέλα του Στρασβούργου την οποία πλήγωσε την Κυριακή ο Μπάμπα.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο αλλά ήταν ακίνδυνοι με εξαίρεση ένα τετ-α-τετ του Εμέγκα που σούταρε πάνω στον Μβογκό (42′). Από το πουθενά ο Μπάμπα σκόραρε ξανά για το 0-2 με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και με την εκκίνηση του δευτέρου σαρανταπενταλέπτου εγινε το 0-3 από ακόμη ένα λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και σκόρερ τον Πονσό (49′).

Οι γηπεδούχοι μείωσαν άμεσα με στημένη μπάλα και σκόρερ τον αρχηγό Γκιλμπέρ (51′) και ρίσκαραν με τις αλλαγές τους όμως δεν κατάφεραν να βρουν κλασική ευκαιρία με την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας να αντέχει στην πίεση.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Λοριάν για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2022 ενώ η Στρασμπούρ έμεινε για πέμπτο ματς δίχως νίκη.

Στρασβούργο: Μπελαρούς – Σενάγια (56′ Ντελέν), Περάν, Σιλά, Γκιλμπέρ – Ντουκουρέ (56′ Άντζελο), Μουάνγκα (80′ Σάντος) – Μπάκουα, Ντιαρά (80′ Ενζινγκούλα), Ντεμανγκέ (56′ Γκαμερό) – Εμέγκα

Λοριάν: Μβογκό – Ατζέι, Ταλμπί (44′ Λαπόρτ), Τουρέ – Καλουλού (62′ Γιονγκουά), Αμπερζέλ, Μπακαγιόκο, Λε Μπρι – Καρί (62′ Τόσιν), Πονσό, Μπάμπα (90′ Ντιένγκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.