Πέντε στο “ρελαντί”…

Με τον Έντισον Καβάνι να φτάνει τα 101 γκολ στη Ligue 1, η ΠΣΖ πέρασε σαν σίφουνας από το "Ρεϊμόν Κοπά" επικρατώντας με σκορ 5-0 της Ανζέ.

Εύκολο απόγευμα είχε στο “Ρειμόν Κοπά” η ΠΣΖ απέναντι στην, ακόμη μη έχουσα, εντός έδρας νίκη ομάδα του Στεφάν Μουλέν. Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ο Ντάνι άλβες είχε ήδη μοιράσει δύο ασίστ σε Εμπαπέ και Ντράξλερ για να λάβει εντυπωσιακά πρόωρο τέλος η σεμνή τελετή. 
Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Έντισον Καβάνι ολοκληρωνοντας έξοχη αντεπίθεση της ομάδας του και ασίστ του Εμπαπέ έγραψε ιστορία φτάνοντας τα 100 γκολ σε 144 ματς στη Ligue 1. Έγινε παράλληλα ο τρίτος ποδοσφαιριστής στον 21ο αιώνα που έφτασε τα 100 γκολ σε δύο από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς είχε σπάσει το φράγμα και στη Σέριε Α αγωνιζόμενος με Παλέρμο και Νάπολι. 
Η προσπάθεια της Ανζέ να απειλήσει εξαντλήθηκε σε σουτ εκτός περιοχής που εξουδετερώθηκαν χωρίς δυσκολία από τον Αλφόνς Αρεολά. 
Το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καβάνι που έφτασε τα 13 φέτος στο πρωτάθλημα και επίσης το δεύτερο του Εμπαπέ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 για τους Παριζιάνους, των οποίων η λειτουργεία ουδόλως μπερδεύτηκε εν τη απουσία του Νεϊμάρ που έμεινε εκτός από τον Έμερι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.