Παρί Σ.Ζ. -Μονακό 5-2: Πλήρωσε τα λάθη της η Μονακό (highlights)

Η Παρί Σεν Ζερμέν τιμώρησε όλα τα αμυντικά λάθη της Μονακό και πήρε εύκολα το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθληματος.

Εξαιρετικός ρυθμός και πλούσιο θέαμα στα πρώτα 45 λεπτά με την Παρί να ανοίγει το σκορ από λάθος του τερματοφύλακα Κούν στο 18ο λεπτό, μετά από σουτ του Ντεμπελέ, ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και προβολή του Ράμος που πέτυχε το 1-0.

Η Μονακό απάντησε με το ίδιο νόμισμα αφού στο 22ο λεπτό ο Ντοναρούμα έδωσε πάσα σε αντίπαλο, ο Μιναμίνο ευχαρίστησε για το δώρο και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-1. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ξεκίνησε πάλι από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Ο Μαγκασά άργησε να απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή του, ο Ντεμπελέ μπήκε στη φάση και ο αντίπαλος στόπερ τον ανέτρεψε παραχωρόντας πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Εμπαπέ διαμορφώνοντας το 2-1 στο 39ο λεπτό. Αυτό ήταν και το 14ο γκολ του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Τα λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων έφεραν δύο τέρματα για την παρί στο 70′ με τον Ντεμπελέ και δύο λεπτά αργότερα με τον Βιτίνια!

Στο 75′ ο Μπαλογκάν απάντησε μειώνοντας σε 4-2 και η Μονακό κυριάρχησε γα κάποια λεπτά όμως απέτυχε να μειώσει περισσότερο. Αντίθετα ένα ακόμη λάθος, από τον Μαριπάν, έστρωση τη μπάλα στον Κολό-Μουανί που διαμόρφωσε το τελικό 5-2 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.