Μονπελιέ-Νις 0-0: Ισόπαλη η πρωτοπόρος, έχει ευκαιρία η Παρί (highlights)

Η Νις δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στην έδρα της Μονπελιέ στην εκκίνηση της 12ης αγωνιστικής της Ligue 1 επομένως οι Παριζιάνοι έχουν ευκαιρία με εκτός έδρας νίκη επί της Ρενς να βρεθούν στην κορυφή.

Το πρώτο μέρος στο “Μοσόν” δεν είχε δράση, η Μονπελιέ ήταν συμπαγής και δεν άφηνε χώρους στη Νις, αφού οι Νισουά ήταν στατικοί και δεν μπορούσαν να βρουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο. 

Μάλιστα την σπουδαιότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την είχε η Μονπελιέ με τον πρώτο σκόρερ της, Άνταμς να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπούλκα στο 32′.

Το ημίχρονο έκλεισε με δύο ευκαιρίες των πρωτοπόρων της Ligue 1 με τον Μπουανανί στο 34′ και τον Μόφι στο 42′, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως σκορ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, οι Νισουά είχαν την κατοχή όχι όμως την ουσία, στο 58′ η Μονπελιέ είχε κι άλλο δοκάρι με τον Άνταμς (ήταν σε θέση όφσαϊντ) η αλλαγή της επιθετικής τριπλέτας από τον Φαριόλι δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα του, η οποία διατήρησε το αήττητό της (15 σερί ματς) ωστόσο έχει 26 βαθμούς με την Παρί στους 24 (το Σάββατο παίζει στην έδρα της Ρενς).

Μονπελιέ (4-2-3-1): Λεκόντ, Σακό, Ομέραγκιτς, Εστέβ, Σεντ-Λους (77′ Ζουλιέν), Σοτάρ, Φερί, Αλ Ταμάρι, Σαβανιέ (αρχ.) (90+3 Γεμπόα), Φαγιάντ (84′ Καζρί), Άνταμς

Προπονητής: Μισέλ Ντερ Ζακαριάν

Νις (4-3-3): Μπούλκα, Ροσάριο, Τοντιμπό, Ντάντε (αρχ.), Μπαρ (86′ Περό), Μπουνταουί, Σονσόν, Τουράμ, Μπουανανί (60′ Λαμπόρντ), Μόφι (67′ Γκεσόν), Μπογκά (67′ Nτιόπ)

Προπονητής: Φραντσέσκο Φαριόλι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.